Familjen Bridgerton

TV-program från Netflix
Äntligen! Väldigt bra gjord serie med lite twist som får en att le. Bra musik, fantastiska kläder och bra kemi mellan skådespelarna. Den kan ses flera gånger!
En helt underbar serie som jag sträckkollade under en kväll. Jag har alltid varit fascinerad av det aristokratiska briittiska så det här passade mig som handen i handsken. Bra skådisar, vackra miljöer och en underbar berättarröst.
Jag sträckkollade hela serien på en kväll. Väldigt mysig och spännande serie och känns påkostad. Ser fram emot nästa säsong!
En fantastisk och mysig filmserie där romantik, spänning och relationer är i centrum. Bra skådespelare och fantastiska scenkläder som färglägger historien.
Allt vad en serie om kärlek på 1800 talet ska innehålla. Bra skådespelare och häftiga miljöer. Älskar familjen Bridgerton
Kostymdrama i England med inslag av Gossip girl. Fantastiska miljöer, snygga kläder och rappa och roliga dialoger.
Ett superromantisk kostymdrama om kärlek som inte blir som man alltid vill. Serien följer boken ganska bra. Man kan nästan ta på attraktionen mellan huvudpersonerna Daphne och Lord Hastings.
Så härlig och mysig med intriger, kärlek och dramatik.
Rekommenderas för den som gillar kostymdrama
En bra filmatisering från böckerna om Familjen Bridgerton. Programmet är både spännande och underhållande för den som tittar. Bra skådespelare som verkligen passar i rollerna. Klart sevärd! Själv längtar jag till nästa säsong.
En bra filmatisering av en bokserie. Den innehåller kärlek, sex, svek, intriger, rikedom, debutanter, otroliga klänningar och framförallt underfundig dialog och mycket skratt. Det gör inget att det inte är historiskt korrekt vid valet av skådespelare. För mig stör det inte att det är till exempel, en mörkhyad hertig, i början av 1900-talets England. Jag njuter av historien och de dilemman som karaktärerna ställs inför.
Tvserien om familjen Bridgerton baseras på den första boken i serien. Den som heter en annorlunda allians. Det handlar om Daphne och Simon som ingår en allians för att få tjejerna att hålla sig borta från Simon samtidigt som det ska locka friare till Daphne.
Jag såg tvserien innan jag läste boken och jag tycker att serien var bra. Nu efter att jag läst boken reagerade jag på att de tagit bort vissa delar och lagt till något helt annat.
Otroligt bra (!!) serie som utspelar sig på 1800-talet men trots detta är den väldigt modern; en härlig blandning av det gamla och nya! Såg klart första säsongen på två dagar och väntar med spänning efter nästa säsong!
När jag började först se den var jag lite tveksam om jag skulle gilla den men jag blev förvånad. Jag såg klart hela säsongen på en dag och jag tyckte om slutet. Nu längtar jag med spänning tills när säsong två kommer.
Jag längtar även till att ha böckerna i min bokhylla!
Vilken underbar tv serie .
Den innehåller allt . Och vilka karaktärer de fått med.
En kärlekssaga med underhållning .
Man vill bara se ett avsnitt till .
Gillar att de gått till nytänk i gamla stilen .
Om
Du inte sett denna , gör det idag 😁
Jag fullkomligt ÄLSKAR Familjen Bridgerton, både i bok och tv-serieform! Tv stämmer väl med boken. Välgjord, elegant och stiligt. Den innehåller allt en bra serie ska innehålla; oemotståndlig och lite komplicerad kärlek kryddad med åtrå, vackert kostymdrama och så klart ett litet men ack så spännande mysterium! Vem är det egentligen som skriver stadens skvaller? ;-)
Jag var lite tveksam till den här serien som är så omtyckt, men jag föll pladask jag med när jag väl började titta. Som gossip girl på 1800-talet. Inte fantastisk, men klart sevärd!
Bästa serien från 2021. Bästa drama serien någonsin också. En perfekt blandning mellan äldre period drama och kärlek och up-to-date med Black Lives Matter.