Jenny

Användarprofil
Det bästa du kan läsa om du misstänker ha någon i din närhet som beter sig avvikande. Det är som en handbok i psykopati
Allt vad en serie om kärlek på 1800 talet ska innehålla. Bra skådespelare och häftiga miljöer. Älskar familjen Bridgerton

Kalifat

TV-program
En serie om terrorsekten isis där två unga svenska flickor blir rekryterade och förda till Irak med hopp om att tjäna ett högre syfte som isis anhängare. Det blir en farlig resa på liv och död där föräldrarna gör allt för att rädda sina flickor.
Spännande och gripande. En erklig vinkling på hur det går till när flickor blir lurade ini isis värld.

Kranvridarna

Karin Brunk Holmqvist
Välkommen till lilla staden spjutstorp på Österlen där edit, wilhem och Greta med flera bor. När staden hotas att utarmas tar kranvridarna - väninnorna som ses en gång i månaden för att prova nya vinsorter- tag I att rädda samhället.
Urmysig och lättsam bok. Läste med ett leende och fick mig flera skratt på vägen.
Hör med dina vänner som också haft barn om de har böcker de inte längre använder så kan ni låna eller byta med varandra. Ofta tröttnar barn på böcke rock vill ha nytt så det är ett ekonomiskt sätt att ge dom nyheter.

Vid min sida

Sheila O'Flanagan
Dominique träffar sin stora kärlek som ung, Brendan, och snabbt blir hon gravid. Under åren de är tillsammans lyckas Brendan skapa en framgångsrik karriär och de blir paret alla pratar om, de framgångsrika perfekt paret Delaheye.
Men en dag spricker bubblan och det visar sig att Brendans företag har under en tid rasat. I samma veva försvinner Brendan spårlöst. Kvar blir Dominique med sin dotter lämnad bankrutt och med världens ögon på henne.
Jag älskar Sheila O'Flanagan och det här är ännu en av hennes böcker jag bokstavligen slukar. För er som älskar att läsa om kvinnor som tar revansch har ni hittat rätt bok. Boken är över 500 sidor men känns ändå snabb och enkel att läsa där hon växlar ofta mellan karaktärerna. Språket är underhållande, delvis med humor och mycket värme. Jag fastnade för Dominique som huvudkaraktären och fann vinkeln från hennes mamma väldigt underhållande. Den här behövs i feelgood samlingen och se bara på det fina omslaget.
Är du nybörjare på börsen är det bra att ta till dig kunskap innan du placerar dina pengar, jag fick mycket tips och en bra kunskapsbas utav Ola lauritzons bok.
Rekommenderas för den som funderar på att investera på börsen

Hamnet

Maggie O'Farrell
En vackert skriven berättelse om gamla England när pesten härjade. Sorgligt, vemodigt och fängslande. Där karaktärerna särskiljer stort från varandra och du känner med dom hela vägen.
När du känner att allt bara snurrar på eller du är överväldigad med måsten kan meditation hjälpa till att varva ner. Börja dagen med 15 min för att långsamt öka på och släpp press för att det borde kännas på ett visst sätt. Det är u derbart när man fått in andningen och äntligen kan släppa minsta tanke och bara vara i nuet.

Häxan och lejonet

Bok av C. S. Lewis
En fantastisk berättelse som innehåller allt en fantasy bör ha, häxor, magi, djur som kan prata och hemliga världar.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.