Jenny

Användarprofil

Omgiven av idioter

Bok av Thomas Erikson
Allt du behöver veta om de fyra olika färgerna och dess egenskaper styrkor och svagheter. Den hjälpte mig mycket i att förstå människor.

Notting Hill

Film från 1999 regisserad av Roger Michell
Den mest klassiska romantiska komedin som finns och den är ett måste se. Briljant skådespeleri av Julia Roberts och hugh grant. Så mycket skratt och värme!!

Lektioner i kärlek

Bok av Lucy Dillon
Roman om kärlek och om att tveka på den rätta I sista sekund. Mycket reflektioner kring om man gör rätt livsval och när livet bara har rullat på. Varm och mysig bok med en del humor.

Tetris

Spel från 1984 utvecklat av Aleksej Pazjitnov och Vladimir Pokhilko
Det klassiska spelet tetris som aldrig går ur tiden. Den slukar ens tid under en tråkig bussresa. Korta stanna spelomgångar som är lagom för små spelstunder.
Blir alltid lika fascinerand över hur människor lyckas hamna i högar med lån och skulder. De senaste avsnittet har blivit värre och mer brutala där familjer och par satt sig i skiten.
En av de bästa delarna i hp serien där man får veta mycket mer om Harrys bakgrund, om hans föräldrar. En action fylld bok med massa quiditch och drakar!!!

Omgiven av psykopater

Bok av Thomas Erikson
Det bästa du kan läsa om du misstänker ha någon i din närhet som beter sig avvikande. Det är som en handbok i psykopati

Familjen Bridgerton

TV-program från Netflix
Allt vad en serie om kärlek på 1800 talet ska innehålla. Bra skådespelare och häftiga miljöer. Älskar familjen Bridgerton

Kalifat

TV-program från Netflix
En serie om terrorsekten isis där två unga svenska flickor blir rekryterade och förda till Irak med hopp om att tjäna ett högre syfte som isis anhängare. Det blir en farlig resa på liv och död där föräldrarna gör allt för att rädda sina flickor.
Spännande och gripande. En erklig vinkling på hur det går till när flickor blir lurade ini isis värld.

Kranvridarna

Bok av Karin Brunk Holmqvist
Välkommen till lilla staden spjutstorp på Österlen där edit, wilhem och Greta med flera bor. När staden hotas att utarmas tar kranvridarna - väninnorna som ses en gång i månaden för att prova nya vinsorter- tag I att rädda samhället.
Urmysig och lättsam bok. Läste med ett leende och fick mig flera skratt på vägen.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.