Tetris

Spel från 1984 utvecklat av Aleksej Pazjitnov och Vladimir Pokhilko
Det här spelet är tidlöst. Jag har spelat det sedan jag var liten (80-talet) och jag njuter fortfarande av att spela det än idag.
Klassiskt spel som aldrig blir för gammalt. Man kan lätt bli beroende! Roligt och avkopplande men man måste vara snabb och använda hjärnan lite!
Det här är det spelet som jag minns bäst från när jag var yngre, och som jag återvänder till idag. Det är klurigt och roligt. Ett härligt tidsfördriv.
Tetris är det klassiska spelet från 80-talet som går ut på att vända och vrida färgglada klossar rätt, så att de passar ihop och bildar fyllda rader. Kul tidsfördriv som passar både stora och små!
Jag spelade ”orginaltetris” när det kom på 80-talet och det var jätteroligt. Det handlar om att lägga pussel så att man får hela rader. När man får en hel rad försvinner den och ger plats för nästa. Misslyckas man med att pussla ihop hela rader byggs raderna upp eftersom tills man når taket och förlorar. Jag har en variant av Tetris på min mobil, men orginalet var bäst.
En klassiker som alltid funkar. Passar alla åldrar och får de flesta att fastna. Risk för beroende :)
Det klassiska spelet tetris som aldrig går ur tiden. Den slukar ens tid under en tråkig bussresa. Korta stanna spelomgångar som är lagom för små spelstunder.
Riktigt roligt och nostalgiskt spel. En klassiker som alla måste testa någon gång. Rekommenderas starkt.