Linda Möller

Användarprofil
En rolig sport där man både får använda kroppen och hjärnan. Härligt att va i naturen! Kräver dock rätt mkt tid.

X sätt att dö

Bok av Stefan Ahnhem
En spännande bok där jag precis som i hans andra böcker rycks med direkt från början. Tycker sedan att det är lite för mkt och tar för lång tid att komma fram till slutet så jag tappat fokus.
Promenerar till och från jobbet varje dag! Den bästa motionen man kan få och samtidigt får man frisk luft!
En mycket spännande bok där man grips med direkt. Tar upp många viktiga frågor som invandring och rasism.
Läs den!
En rätt jag aldrig får nog av, kan lagas i mängder och varieras på många sätt! Piffa till med parmesan så blir det extra gott!

Tolv veckor med dig

Bok av Johanna Schreiber
En härlig och modern roman som är väldigt lättläst. 2 väldigt olika personligheter möts på ett bröllop och efter en het natt tänker de båda att de aldrig kommer ses igen! Det visar sig att Linnea är gravid och då bestämmer de sig för att flytta ihop på prov....
Mycket känslor och olika drömmar i livet! Vilket gör det till en spännande story.

Skäringer & Mannheimer

Podcast med Mia Skäringer och Anna Mannheimer
Har försökt lyssna på denna flera gånger utan att riktigt fastna. Tycker det känns lite tillgjort och som ett ”skådespel” men vet inte om det är så... Bjuder på en del skratt men också lite flamsigt ibland

Skuggjägaren

Bok av Camilla Grebe
Den bästa boken jag läst på ett tag!! Boken utspelar sig på olika årtionden samtidigt som mordhistorierna hänger ihop. Varje nytt årtionde när ett nytt mord sker kopplas en kvinnlig polis in.
Spänning som gör att man vill läsa vidare och samtidigt berörs många viktiga frågor om hur kvinnliga poliser behandlas i kåren under olika tider.

Wahlgren & Wistam

Podcast med Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam
Så enkel att lyssna på och ger många roliga skratt! Lika roligt varje gång men också lite allvar. Många olika ämnen tas upp. Älskar att promenera till denna!
Ännu en omnible vinst! En roligt skriven bok som kanske är lite förutsägbar men ändå mysig och där det finns ett driv att läsa vidare!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.