Linda Möller

Användarprofil

Flyga drake

Film från 2007 regisserad av Marc Forster
Såg filmen efter jag läst boken och ändå var den bra :) En gripande berättelse om den unge pojke! Även om den har några år på nacken håller den än!

En annorlunda allians

Bok av Julia Quinn
Brukar inte gilla böcker från långt bak i tiden, men denna är underhållande och man vill gärna veta hur det ska gå. Intriger och roligheter i en salig blandning!

Seven

Film från 1995 regisserad av David Fincher
En 90 tals klassiker som fortfarande är lika bra som den var då. Spänning och en bra historia. Jag ser om den igen och igen!

Söta, röda sommardrömmar

Bok av Christoffer Holst
En riktig bladvändare! En tjej blir dumpad av sin kille och väljer att köpa en kolonilott i skärgården där hon ska spendera sommaren. Redan första natten får hon uppleva obehagliga händelser som sedan fortgår! Hon får träffa många olika människor bla en polis som får henne att agera tvärt emot vad hon hade tänkt när hon skulle ha en sommar för sig själv!

Tetris

Spel från 1984 utvecklat av Aleksej Pazjitnov och Vladimir Pokhilko
En klassiker som alltid funkar. Passar alla åldrar och får de flesta att fastna. Risk för beroende :)

En grav för två

Bok av Anne Holt
En klassik deckare som man bara vill läsa vidare. Känns modern och skrivet om händelser/tider man känner igen. Skildrar många olika personligheter även om det är huvudpersonen Selma man lär känna bäst. Dopingskandal inom skidsporten och mord är det det kretsar kring!
Alla hade hyllat boken och jag hade så höga förväntningar. Kom aldrig in i den och fattade inte vad som var så bra...

Den försvunna diamanten

Brädspel skapat av Kari Mannerla
Mitt favorit spel som barn som kan vara spännande än idag! Passar för både barn och vuxna. Nostalgi för de äldre. Lagom lång tid och enkelt att lära sig.

Dödliga australiensare

TV-program från Hulu
Ett av mina favorit program. Väldigt allmänbildande och samtidigt spännande historier i varje avsnitt. Kul att lära sig om olika fiskarter och folkgrupper i exotiska länder. Också en hel del lärdomar om miljön. Fantastiskt bra programledare i Jeremy. Ett väldigt välgjort program.

Your best life

Bok av Margaux Dietz
En väldigt lättläst bok som jag snabbt tog mig igenom. Väckte många tankar inom mig själv och på mina beteende. Roligt att hon skrivit så utlämnande om sig själv och många bra exempel från hennes liv. Kändes mer som en rolig läsning än en bok som ger en hjälp.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.