Notting Hill

Film från 1999 regisserad av Roger Michell
Notting Hill är en film som jag sett flera gånger och uppskattar den varje gång. Både Julia Roberts och Hugh Grant tillhör mina favoritskådespelare och matchar varandra mycket bra. Filmen är lättsam, romantisk och humoristisk och passar bra när man vill ha en trevlig myskväll.
Den mest klassiska romantiska komedin som finns och den är ett måste se. Briljant skådespeleri av Julia Roberts och hugh grant. Så mycket skratt och värme!!
En av mina favoritfilmer genom tiderna. William (Will, spelad av Hugh Grant) är en vanlig engelsman som äger en travel book shop. En dag kliver Anna (Julia Roberts) in i butiken och de två får kontakt. Det visar sig att Anna är en känd hollywoodstjärna. Många härliga kommenterar i denna romantiska komedi som trots att den är gjord på andra sidan sekelskiftet håller än idag!
Myfilm deluxe! Humor som funkar även år 2020, romantik och en liiiten mängd böcker (men jag är nöjd ändå). En perfekt höstfilm att se i en pandemi.
En ljuvlig romantisk komedi. Den beskriver underfundigt hur svår en helt vanlig förälskelse kan vara och hur svårt vi har att leva utan den man älskar.
Det här är en väldigt mysig, humoristisk och romantisk film. Min man och jag brukar kolla om den ungefär en gång per år och nu kollar våran dotter på den också. 😊