Ida

Användarprofil

Simma hem

Bok av Deborah Levy
Positivt överraskad av denna underliga och poetiska berättelse. När en familj med vänner kommer till sitt sommarboende i Nice upptäcker de i en kropp i poolen. Det som först antogs vara en Björn visar sig vara Kitty Finch, en ung poesiskrivande och spänningssökande kvinna som kommer att vända upp och ner på hela tillvaron.

The Queen's Gambit

TV-program från Netflix
Hypen är helt klart välförtjänt. Att schack kunde vara så intressant att kolla på. Beth Harmon är en inspiration för alla.

Grey's Anatomy

TV-program från Walt Disney Studios Home Entertainment
Andra gången jag ser serien nu och blir förvånad över hur den fortsätter att överraska och få mig att vilja fortsätta titta. När man tror att det inte kan bli mer farligt eller dramatiskt så lägger de i en ny växel och skapar just det.
Så så så bra bok!! Passar för vem som helst egentligen, oavsett om man är barn eller vuxen. Har man abstinens från Harry Potter så är denna ett bra substitut som dessutom kommer att fortsätta minst fem böcker till!
Finns det något godare, enklare men ändå lyxigt att göra en vardag? Nej. Mitt tips är att servera med kyckling kryddad i timjan och rosmarin och ruccolasallad.

Främlingen

Bok av Elly Griffiths
Så bra bladvändare!! Det var spännande till sista sidan, kanske lite förutsägbar emellanåt men verkligen ett mysterium och väldigt smart med den påhittade författaren och boken som spelar en väldigt står roll i boken och mysteriet. Älskar att man fick följa flera olika karaktärer och att de både är väldigt lika varandra men har egna fördomar om de andra.

Mugg med tryck som present

Perfekt present för vem som helst egentligen och ett enkelt sätt att göra en present väldigt personlig både för dig som ger och den som får. Speciellt i och med att muggar är bra till allt möjligt.

Baka något att ge bort

Tips för den som...
En väldigt uppskattad och personlig gåva att ge utan att budgeten ska dra iväg. Passa på att göra en sats Rocky road att ge bort i julklapp, eller varför inte en banankaka med apelsinkrokantchoklad i för att höja julkänslan?

Tröja

Produkttyp

Tröja som present

En mysig tröja är ju något av det härligaste att få i present, och det är ännu roligare att ge bort en när man vet om att mottagaren kommer att få mysiga stunder med den perfekta tröjan.

Knives Out

Film från 2020 regisserad av Rian Johnson
En av årets roligaste filmer, typ som om en Wes Anderson skulle möta en Agatha Christie. Så himla smart film fylld med humor och bra skådespelare.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.