Grey's Anatomy

TV-program från Walt Disney Studios Home Entertainment
Så fanrastisk , har sett den 4 gånger redan. Längtar tills hela säsong 17 kommer ut. Bästa serien jag någonsin sätt.
Denna serien är så bra och jag rekommenderar den till alla. Speciellt om man är intresserad av läkareserier. Du kommer inte ångra dig
Otroligt fängslande, underhållande och rörande serie som man aldrig får nog om! Kan kolla på om och om igen, och är lika bra varje gång. Intressant och lärorikt för den som fascineras av sjukvård och medicin, även om allt inte är med sanningen överensstämmande. Älskar!
I Grey's Anatomy får man i huvudsak följa Meredith Grey och hennes kollegor på ett sjukhus i Seattle från deras första dagar som praktikanter på sjukhuset till deras vidare karriär och privatliv.

Brukade följa den här serien slaviskt och älskar verkligen fortfarande de äldre avsnitten. Kan tyvärr inte uttala mig om de nya då de inte lockar lika mycket längre av diverse anledningar. Däremot är det en oerhört bra serie som bjuder på mycket drama och intriger. Jag skulle varna dig för att förälska dig i vissa specifika karaktärer för Shonda Rhimes är bättre än George R.R. Martin på att ta kål på dem.

Då jag följde serien i flera år vet jag att den kan krossa ditt hjärta men den kan också få dig att falla huvudlöst för vissa karaktärer. Jag tänker fortfarande på den med värme och även om jag tycker att 17 säsonger är lite väl långt är jag fortfarande frestad att se om allt från början igen.
En av dom bästa läkar serierna som tv visats. Kul och få följa dessa säsong efter säsong. Och man blir lika glad när en ny säsong kommer.
En riktig långkörare där man får följa läkarna på Seattle Grace (senare Grey Sloan Memorial Hospital). En serie fylld av medicinska fall, relationsdraman och humoristiska skildringar av det tuffa livet som läkare på sjukhuset. Personligen har jag följt serien sen jag var i 10-årsåldern, och jag älskar den lika mycket nu som då - över ett decennium senare.
Den här serien har jag följt sedan den började. Man får följa olika huvudpersoner om deras liv på sjukhuset där dem jobbar men även hemma efter jobbet. Vi får se deras känslor och hur dem utvecklas till kirurger. En toppenbra serie som handlar om allt från kärlek till vänskap till hur man utvecklas som människa.
Spännande sjukhusserie som har allt. Väldigt mkt intriger och drama mellan kollegorna på sjukhuset. Ganska grafisk, så är man känslig för saker som ex operationer rekommenderar jag att se något annat.
Andra gången jag ser serien nu och blir förvånad över hur den fortsätter att överraska och få mig att vilja fortsätta titta. När man tror att det inte kan bli mer farligt eller dramatiskt så lägger de i en ny växel och skapar just det.
En otroligt bra serie! Jag kan kanske få medge att det börjar bli aningen tjatigt men den är ändå otroligt bra. Man lär känna karaktärerna på djupet och följer dem och deras liv samtidigt som man dyker ner i patienternas liv och åkommor. Lärorik och fantastisk serie helt enkelt!

100 % sevärd.
Sjukt bra serie. Mycket drama mycket spänning och mysvket gråt. Stereotypiska karaktärer men ändå otroligt bra.