Mugg med tryck som present

Presenttips
Det här är ett generellt presenttips, inte en specifik produkt. Du är välkommen att recensera det här presenttipset för att hjälpa andra att hitta bra presenter.
En väldigt bra present som kan ges till så många. Oändliga möjligheter. Jag har själv gett bort muggar med bilder till flera nära och kära både till födelsedag, student och jul. Alltid uppskattat. En personlig gåva som dessutom är väldigt användbar.
En sån här personlig mugg har jag fått från maken. Perfekt att kunna ha en mugg med alla tre barnen när man sitter och tar en kaffe personalrummet på jobbet.
Som lärare är en mugg så uppskattat. En kopp kaffe eller en varm kopp med te när det är som kallast gör vår dag lite bättre. Ett citat eller en bild gör muggen lite extra speciell och som gör att man lätt hittar sin mugg. När den sen är sliten kan man ha den på sitt skrivbord med pennor i. Win win.
Jag tycker att det är en av bästa presenter man kan ge. En mugg med bilder! Jag beställde en mugg till min man och till mina föräldrar och alla blev jätteglada. Det är perfekt tycker jag! 5/5
Vad är inte en bättre julklapp än en mugg? finns så många olika varianter av muggar och det finns en mugg för varje person. Idag kan man göra muggen ännu mer personlig i form av en egen bild med text etc.
Verkligen en perfekt julklapp för alla oavsett ålder :)
Jag gjorde två sådana här muggar förra julen tillsammans med mitt lilla barnbarn (3 år). Hon ritade en teckning till sin mamma och en teckning till sin pappa och så blev det till tryck på var sin mugg till dom. Tillsammans slog jag och barnbarnet sen in julklapparna och de blev väldigt uppskattade på julafton kan jag lova.
Detta är en sådan fin present fick det av familjen förra året med en bild på oss alla så varje gång jag dricker varm choklad är min familj med mig speciellt i dessa tider när vi inte kan ses så mycket är det så uppskattat. Kan verkligen rekommendera denna julklapp till alla så fint och personligt 💙
Fick en i julklapp av min sambo. verkligen otroligt mysigt att få dricka kaffe med en mugg med våra fina katter på. Gör mig så glad varje gång. Perfekt julklapp som faktiskt funkar till de flesta.
Jag kan verkligen rekommendera att göra en sånhär mugg😊 Vi gjorde en till mina föräldrar och sambo s föräldrar när vi väntade våra barn för att berätta att de skulle bli far och mor föräldrar och det var väldigt uppskattat 😃
En super rolig och fin present som är väldigt personlig. Passar perfekt till kaffe eller te älskaren.
En fantastisk julklapp till släktingar,nära och kära eller en kollega man vill göra extra glad. Finns oändliga möjligheter att designa så att det passar mottagaren 👍🏻
En mugg med tryck på ditt barn, barnbarn, syskonbarn, husdjur t.ex är ett fint julklappstips och en rolig och fin julklapp att få
En mugg med kort på barnbarnen fick jag present. En present som värmer både hjärtat och kroppen. Särskilt morgonens första kopp kaffe
Till första julen med min äldsta brorsdotter fick vi alla i närmaste släkten varsin fotomugg med ett foto på oss själva och brorsdottern. En jättefin present som var väldigt uppskattad. Just i år, när vi kanske inte kan fira jul som vanligt, skulle en mugg med ett fint foto på någon man inte kan träffa vara en fin julklapp.
Jag har hur många muggar med motiv hemma som helst! Superbra att ge bort i present också, för det brukar uppskattas av de flesta.
I år ger jag bort 4 muggar med olika motiv till mina släktingar i julklapp för dom har redan allt och jag vill ge något lagom dyrt och personligt. Mina egen tagna bilder men har inte valt dom snyggaste stela fotona utan de roligaste livfulla istället och funderar på om de ska få en mugg varje år och få ihop sex muggar på lika många år till en liten rolig service.
Två stycken av denna produkt kommer ligga under granen till Farmor och farfar Bilden blev klar och muggen väldigt fin.