My Thulin

Användarprofil
En favorit som går att variera i oändlighet. Lite dijonsenap i köttbullarna för att ändra smak eller lägga i lite parmesan i boken för att piffa upp den lite. Älskas av hela familjen

Vindsjälar

Bok av Mons Kallentoft
Jag verkligen älskar Kallentofts sätt att skriva och han är verkligen en av mina favorit författare.
Den här boken är välskriven och drar upp ett viktigt ämne. Men jag upplever inte historien som särskilt spännande, jag saknar den där lilla sista delen som Mons Kallentoft alltid brukar kunna väva in i sina böcker. Boken är helt klart läsvärd men efter att ha älskat de andra i samma serie blev jag lite besviken på just denna.
Härlig podd med bra snack mellan Jennie och Malin Kul att få hänga med i vad som händer på andra sidan Atlanten. Två kloka kvinnor som jag gärna skulle hänga mer med.

En grav för två

Bok av Anne Holt
Riktigt välskriven historia, med bra person porträtt. Trots att huvudkaraktären Selma har strulat till et lite för sig kan man inte annat än att tycka om henne.
För mig som gillar skidor är det en rolig tvist att historien utspela sig i en miljö med landslags skidåkning.
Vem som har gjort vad är också allt annat än självklart och man får verkligen följa med Selma på en spännande resa där allt klarnas upp efter hand.
Tog lite tid för mig att komma in i boken, men väl där så ville jag gärna stanna kvar

Wahlgren & Wistam

Podcast med Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam
Otroligt roligt och lättsamt, men även med en hint av allvar ibland. Både Pernilla och Sofia verkar vara riktigt härliga människor och jag älskar att få hänga med dem.

Kniv

Bok av Jo Nesbø
Kniv är verkligen en mörk bok. Men jag gillar de, många deckare slutar alltid med någon sorts solsken men inte här. Den är bäckmörk från första sidan till sista sidan. Stundtals är den så spännande att jag inte vill lägga ifrån mig den. Stundtals är den lite seg, men det är bara i korta stunder så därför får den ändå et högt betyg. Inte någon gång i boken känner jag mig säker på vad som hänt, utan blir ständigt förvånad över hur historien fortlöpte.

P3 Dokumentär

Podcast från Sveriges Radio
Verkligen en intressant podd, Har lärt mig så mycket och fått intresse för så många nya ämne efter att ha hört om de i podden. Älskar att de gör professionell research och grundliga analyser,

Du går inte ensam

Bok av Mari Jungstedt
Brukar alltid gilla serien om Knutas, men det här är nog den som gjort mig mest besviken hittills.
Den är inte super spännande och jag saknar det där lilla extra som jag gärna vill ha i en deckare. Jag känner ingenting för någon av karaktärerna.

Airfryer som present

Presenttips av jultomten
Perfekt present till den som vill äta hälsosammare. Mycket mat blir riktigt bra i denna, framför allt pommes. Men det går lika bra att baka sockerkaka eller att gör scones. endast fantasin sätter gränser.

Två hjärtans karameller

Bok av Sofia Fritzson
När Ellinors pappa går bort upptäcker hon och systrarna att han har investerat i ett företag som ligger på randen till konkurs. Motvilligt åker Ellinor till den lilla orten Kullaby där den olönsamma firman Karlssons Konfektyr ligger.
Micke trivs med tystnaden och lugnet i sitt ensliga hus i skogen. Där lagar han sin fudge och snickrar sina fågelholkar.När Ellinor sveper in i hans liv är attraktionen mellan dem omedelbar. Men Ellinors krav är skoningslösa: öka lönsamheten eller lägg ner. Och plötsligt är det inte bara Mickes företag som står på spel utan även hans hjärta.

Riktigt mysig och härlig bok! Dock för kort, önska mig att den var betydligt längre! Men kanske kommer fler delar?
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.