Brijdeep Kaur

Användarprofil

Domslut

Bok av Ulrika Mossberg
.
En lättläst och intressant, men oförutsägbar roman om två ensamvargar som finner varandra i livets olika skede!
Mysiga miljöbeskrivningar i en vintrig Sundsvall som synliggör verkligheten bakom underhållningsbranschen; hur alltför många unga utnyttjas som till slut blir drabbade av psykisk ohälsa, en oerhört viktigt ämne som vi inte kan blunda för!
.
Spännande och underhållande mysdeckare- ingenting är så enkelt som det ser ut; slutet kan överraska dig! Rekommenderar.

Satsa allt

Heléne Holmström
.
Boken har allt mellan passion, romance, svek, längtan, ungdomskärlek, vänskap samt en spännande rättegång! Verkligen underhållande och trovärdig feelgood som jag rekommenderar varmt!

Utloggad

Lilly Emme
Roligt, lättläst och underhållande bok som är en blandning av feelgood med allvar och jag älskar Skrivsystrarnas gemenskap samt härliga miljöbeskrivningar och gestaltning. Älskar huvudkaraktären Katie och hennes medkänsla samt sinne för att få fram människors bästa! Jag är nyfiken på fortsättning och följer gärna Katie och gänget i kommande böckerna.

Bara lite till

Simona Ahrnstedt
Bara lite till är en romacefeelgood om småstadsliv, attraktion och att hitta hem. Betyg 4/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️
.
En mysig feelgood som passar att läsa även med noll kunskap kring hästar och hästgård. Ser fram emot att läsa fortsättningen.

Käre Edward

Ann Napolitano
Käre Edward är en omtumlande berättelse om kärlek, vänskap, ömhet och läkning som lämnar avtryck. Boken är omskakande och en av mina starkaste läsupplevelser från 2020!
Jättebra presenttips! Jag har nyligen köpt airfryer och älskar den, använder flera gånger i veckan och rekommenderar verkligen .
Definitivt en av de bästa presenter!! Man kan välja själv vad man vill ha för bok.. det finns en bok för alla.. 📖
I boken får vi följa Linn som blir lämnad på internatskola och parallellt kriminalreportern Ellen som blir tipsad av ett mord. Detta är en berättelse med en driv redan från första sidan och jag fastnade direkt! Fördelen blev också bokens korta kapitel som bjöd till sträckläsning.
.
Boken fick mig att känna starkt avsky mot detta vidriga internatskola och tar även upp viktiga ämnen som barn med speciella behov, psykisk ohälsa och fördomar samt relationsproblematik.
.
Spännande, lättläst och skicklig beskriven bladvändare thriller som jag absolut rekommenderar.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.