Brijdeep Kaur

Användarprofil

En kvinnas straff

Bok av Ana Porss
En kvinnas straff är en gripande och tragisk kärlekshistoria om en kvinnas öde under 1800-talet. Det är den första romanen i serien Herravälde, som utspelar sig mellan åren 1813 och 1960 och som är baserad på en sann släkthistoria.
Boken grep tag i mig redan från första sidan och jag blir hemskt ledsen av att läsa om MajaLisa och andra fattiga kvinnornas öde i tidigt 1800- talet när männen hade makt och hur kvinnor bestraffades för brott som männen begått. Boken gick rakt i hjärtat och berörde mig starkt på ett sätt som jag inte hade räknat med, en välskriven historisk roman, en bladvändare som lär oss om vår historia och bör läsas av alla.

Mitt hemliga liv

Bok av Jenny Fagerlund
En perfekt och underhållande feelgood med rätta doser av kärlek, vänskap, hemligheter, mod och sorg! Rekommenderar varmt av hela mitt hjärta ❤️❤️

Jordanden

Bok av Susanne Boll
En fantastisk bladvändare som håller spänningen hela vägen som handlar inte bara om brottet utan vänskap, kärlek, värme och relationer mellan olika personer vilket skapar ett djupt i berättelsen. Bästa hittills i serien..

Övertaget

Bok av Signe Svensson
Boken är publicerad i samarbete med mySafety Försäkringar som genom litteraturen vill uppmärksamma och skapa diskussion kring ID-kapningar och nätbedrägerier.
Boken är skrämmande men underhållande; den informerar och ger viktiga kunskaper. En spännande och lättläst berättelse på ca 200 sidor som visar hur en helt vanlig person kan bli offer till nätbedrägeri; vilket är tyvärr inte så långt ifrån dagens verkligheten.

Domslut

Bok av Ulrika Mossberg
.
En lättläst och intressant, men oförutsägbar roman om två ensamvargar som finner varandra i livets olika skede!

Än klämtar klockan

Bok av Susanne Fellbrink
Mysiga miljöbeskrivningar i en vintrig Sundsvall som synliggör verkligheten bakom underhållningsbranschen; hur alltför många unga utnyttjas som till slut blir drabbade av psykisk ohälsa, en oerhört viktigt ämne som vi inte kan blunda för!
.
Spännande och underhållande mysdeckare- ingenting är så enkelt som det ser ut; slutet kan överraska dig! Rekommenderar.

Satsa allt

Bok av Heléne Holmström
.
Boken har allt mellan passion, romance, svek, längtan, ungdomskärlek, vänskap samt en spännande rättegång! Verkligen underhållande och trovärdig feelgood som jag rekommenderar varmt!

Utloggad

Bok av Lilly Emme
Roligt, lättläst och underhållande bok som är en blandning av feelgood med allvar och jag älskar Skrivsystrarnas gemenskap samt härliga miljöbeskrivningar och gestaltning. Älskar huvudkaraktären Katie och hennes medkänsla samt sinne för att få fram människors bästa! Jag är nyfiken på fortsättning och följer gärna Katie och gänget i kommande böckerna.

Bara lite till

Bok av Simona Ahrnstedt
Bara lite till är en romacefeelgood om småstadsliv, attraktion och att hitta hem. Betyg 4/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️

Ett oväntat arv

Bok av Sofia Ymén
.
En mysig feelgood som passar att läsa även med noll kunskap kring hästar och hästgård. Ser fram emot att läsa fortsättningen.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.