Jordanden

Bok av Susanne Boll
En man hittas ihjälfrusen och våldtagen i Judarskogen och Veras vän, polisen Kenneth Karlsson, får fallet på sitt bord. Vera drabbas av symptom på posttraumatisk stress och hennes nya kärlek, den före detta fotbollsspelaren Nico Larsson, rids av självtvivel i sin nya karriär som musiker och söker stöd hos en shaman. Vera har sett hur den typen av alternativ läkekonst kan stjälpa snarare än hjälpa människor, och fallet hon och Kenneth arbetar med gör inget för att skingra hennes oro. Ytterligare en man hittas brutalt våldtagen och ondskan kommer dem oroväckande nära medan kylan äter upp dem inifrån, denna iskalla Stockholmsvinter.
2 utgåvor
Välj utgåva
JordandenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178354818
JordandenSvenska - E-bok
ISBN: 9789178354788
Jag älskar verkligen Vera och Ann-Maries relation, snacka om att ha hittat sig en fantastisk bästavän. Alexio mår inte så bra efter det som hände i förra boken och Vera försöker verkligen vara en vän även till han fast han ljög för henne och hon har gått vidare med Nico, men det är bra att han inte bara försvann.

I den här boken får själva fallet ta en större roll och Vera hjälper mer till med "polisarbetet" genom sin psykologiska utbildning så kan hon läsa in mer i människor samtidigt så är det svårt att läsa en person första gången man ses. Jag ser framemot att läsa mer om Vera och hennes vänner i nästa bok! :)
”Jordanden” är Susanne Bolls sjunde bok och nummer tre i thrillerserien om psykologen Vera Lilja, som släpps idag!

I ”Jordanden” hittas en man ihjälfrusen och våldtagen i Judarskogen och Veras vän, polisen Kenneth Karlsson, får fallet på sitt bord. Till sin hjälp att lösa fallet kallar han in Vera.

Det dröjer inte lång tid förrän ytterligare en man hittas brutalt våldtagen och ondskan kommer dem oroväckande nära.

På det privata planet brottas Vera med stress, utbrändhet och sin relation till Nico men också till exet Alexio.

En lättläst spänningsroman med fokus på karaktärerna och deras relationer och livsöden. Förutom en lagom dos spänning förmedlar boken även värme, kärlek och empati.