Anna [Bokraden]

Recensioner

Siri av Lisa Hågensen

Betyg saknas
Äntligen får vi läsa mer om Dora, Laban och de andra från Purebred böckerna. Det var lätt att komma in i handlingen även om jag fick klura lite på några som kom in senare i Purebred serien. Det var kul att få läsa mer om vad som hände sen, om hur kärlek, makt, pengar och hämnd påverkar deras val.

Väldigt bra bok som är fylld med känslor och vi lämnas med en typ av cliffhanger, eller inte så mycket vi läsare utan mer några karaktärer i boken som inte vet, så jag ser väldigt mycket framemot nästa bok, Tatra.

Resan till Jotundalen av Malin Falch

Betyg 5
Helt fantastiska illustrationer och en story man bara vill hoppa in och vara med i. Det är mycket spänning och vi får träffa på en rad olika varelser, barn kommer säkert fortsätta leka barnens karaktärer när boken tar slut och i väntan på nästa. För min del hade boken gärna fått vara lite längre ;)

En plats för lycka av Robyn Carr

Betyg 4
Jag älskar böckerna om Virgin River, det är en sådan mysig liten stad och för varje bok får man lära känna alla ännu mer på djupet, både karaktärer från tidigare böcker och de kommande. Så när nästa bok börjar så känner man oftast redan till den nya huvudpersonen vilket gör att läsningen flyter på direkt. Sen gillar jag att boken tar inte slut direkt när det blir som man hoppas utan man får veta lite mer än så.