Anna [Bokraden]

Användarprofil

Jordanden

Bok av Susanne Boll
Jag älskar verkligen Vera och Ann-Maries relation, snacka om att ha hittat sig en fantastisk bästavän. Alexio mår inte så bra efter det som hände i förra boken och Vera försöker verkligen vara en vän även till han fast han ljög för henne och hon har gått vidare med Nico, men det är bra att han inte bara försvann.

I den här boken får själva fallet ta en större roll och Vera hjälper mer till med "polisarbetet" genom sin psykologiska utbildning så kan hon läsa in mer i människor samtidigt så är det svårt att läsa en person första gången man ses. Jag ser framemot att läsa mer om Vera och hennes vänner i nästa bok! :)

Bödeln i Prag

Bok av Mikael Ressem
Jag gillar verkligen Ulla, hennes inverkan på Erik är så bra. Hans "kompisar" verkar ju ha mindra insikt i alkoholismen, Janne som jobbar på ambulansen borde veta att man inte bjuder någon som försöker hålla sig nykter på öl. Sen är det lite konstigt att de efter 10 böcker fortfarande mest verkar ha en irriterande relation mellan alla än att det ska vara någon bra relation.

Fallet i den här boken är lite svagt, däremot händer det väldigt mycket med allas privatliv vilket i sin tur gör att det här mer känns som en mellanbok eller till och med ett avslut på serien. Men har man läst och gillat de övriga delarna så är det lite ett måste att läsa även den här.

Vid skogens slut

Bok av Åström & Sandlund
En spännande handling med massor av intressanta karaktärer. När jag väl hade börjat lyssna så hade jag så svårt att sluta, jag ville bara få veta mer, lära känna alla bättre och få veta vad som egentligen har hänt och vad som kommer att hända. Boken får ett bra avslut men när en bok är så här bra så vill jag ha mer, för jag vill inte lämna Pite(å) utan jag vill veta vad som händer efteråt.

Den tysta kvinnan

Bok av Karin Slaughter
En av mina favorit serier, det här är bok 10 i serien om Will Trent och alla böcker är riktigt bra!
Det är alltid en spännande story och sen är huvudkaraktärerna Will och Sara väldigt intressanta att få följa och lära känna bättre.
Jag hopper verkligen det kommer fler böcker i serien.
En jätte bra present är just ljudboksprenumation, du behöver inte fundera på vilken bok personen vill läsa/lyssna på utan de får välja själv. Samtidigt är ljudboken ett perfekt sällskap vid promenader, när du kör bil, är på arbetet eller varför inte när du tvättar städar och lagar mat.

Den sista akten

Bok av Mari Jungstedt
Inte seriens starkaste bok utan känns mer som en mellan bok. Jag saknar lite av huvudkaraktärerna men samtidigt så blir den här boken mer fristående än vissa av de andra böckerna.
Jag använder mycket min spikmatta pga trötta och ömma ryggmuskler, spikarna får musklerna att slappna av. Även om det gör lite ont i början så vänjer man sig väldigt fort och det har hänt ett flertal gånger att jag har somnat på min.

Tyngdtäcke som present

Presenttips av jultomten
Perfekt för den som har svårt att komma till ro och somna på kvällarna. Så känner man mycket oro, stress och har svårt att slappna av kan helt klart ett tyngd täcke bidra till att få bättre sömn.

Nio liv

Bok av Emelie Schepp
Wow!! Emelie Schepp är en mästare på att skriva böcker som gör att det är så spännande att jag slits mellan att inte våga läsa och samtidigt måste jag läsa för att få veta hur det kommer gå. Så jag har höga förväntningar när jag börjar läsa och jag blev inte besviken den här gången heller, det är ett högt tempo och många intressanta karaktärer, jag vill veta vad som har hänt och vad som kommer hända vilket driver läsningen framåt i ett rasande tempo. Boken avslutas riktigt snyggt men små ledtrådar till nästa bok, men vi blir lämnade så vi får fundera om vilken väg handlingen kommer ta nästa gång vi möts igen.
En bok som är väldigt bra för det finns en hel del som handlar om rätt och fel som man kan diskutera med barnen undertiden man läser.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.