Camilla

Användarprofil

Arrow

TV-program
Fångade mitt intresse direkt, har älskat alla säsonger. Mycket spännande karaktärer och serien har allt man kan tänka och lnska sig!
Handla i andra hand, oftast kan man hitta bra och billiga böcker i bra skick. Olika hemsidor kan vara bra i dessa tider.

Stormvakt

Bok av Kristina Ohlsson
Jättebra och spännande roman. Bra beskrivningar, miljö och trovärdiga karaktärer. Riktigt välskriven!

Vill äta hälsosamt

Tips för den som...
När min make ska gå ner i vikt (man måste själv vilja, viktigt!) så gör jag alltid mat åt honom bestående av kycklingfile och broccoli. Som lunch äter har nutrilett shakes och utöver det äter han bara sallad o grönsaker. Fungerar hur bra som helst, det svåra är att börja, men med stöd och pepp så går det :)

Vill sova bättre

Tips för den som...
Förr kunde jag inte sova utan sömntabletter, sedan började jag lyssna på ljudböcker. Somnar snabbt och lätt, det är mitt bästa sovtips!
Spännande från början till slut. Älskar Cobens språk, dialog och han får fram allt på ett bra sätt! Bra historia!

Yoga

Aktivitet
Yoga är otroligt bra för både kropp och själ. Mina ruggproblem försvann när jag började med yoga! Bästa träningen!

Sankta Psyko

Bok av Johan Theorin
Otroligt bra och spännande psykologisk thriller. Trovärdiga karaktärer och bra beskrivningar. Det var svårt stt sluta lyssna!

Romeo

Bok av Ola Rapace
Ännu en bra skildring från en kändis brokiga uppväxt. Har alltid gillat Ola, så det var spännande att få veta mer om hans liv.
Lyssnar sällan på poddar, men gillar Hasse Aro och dessa fall han tar upp är spännande och svra att sluta lyssna på.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.