Camilla

Användarprofil

Nattväkten

Bok av Ramona Ivener
Riktigt bra och spännande roman. Mycket välskrivna scener, miljöbeskrivningar och bra karaktärer. trovärdigt och spännande till slutet.

Klassföräldrarna

Bok av Sara H. Olsson
Humoristisk och bra feelgood. Oväntade saker händer i kvarteret! Man blir glad av denna bok. Bra karaktärer och bra helhelt!

The Sims 4

Spel från 2014 utvecklat av Maxis och The Sims Studio
Jätteroligt och beroendeframkallande. Man kan bli helt uppslukad av denna underbara värld. Älskar att mer och mer saker är verkliga och man känner för sina simmar! Alla expansioner är toppen!

Fjällmordet

Bok av Karin Färnlöf Clarin
Mycket bra och välskriven. Bra karaktärer och bra story. Intressanta miljöbeskrivningar, Norrland upplevs som mycket fint.

Arrow

TV-program från Netflix
Fångade mitt intresse direkt, har älskat alla säsonger. Mycket spännande karaktärer och serien har allt man kan tänka och lnska sig!
Handla i andra hand, oftast kan man hitta bra och billiga böcker i bra skick. Olika hemsidor kan vara bra i dessa tider.

Stormvakt

Bok av Kristina Ohlsson
Jättebra och spännande roman. Bra beskrivningar, miljö och trovärdiga karaktärer. Riktigt välskriven!

Vill äta hälsosamt

Tips för den som...
När min make ska gå ner i vikt (man måste själv vilja, viktigt!) så gör jag alltid mat åt honom bestående av kycklingfile och broccoli. Som lunch äter har nutrilett shakes och utöver det äter han bara sallad o grönsaker. Fungerar hur bra som helst, det svåra är att börja, men med stöd och pepp så går det :)

Vill sova bättre

Tips för den som...
Förr kunde jag inte sova utan sömntabletter, sedan började jag lyssna på ljudböcker. Somnar snabbt och lätt, det är mitt bästa sovtips!
Spännande från början till slut. Älskar Cobens språk, dialog och han får fram allt på ett bra sätt! Bra historia!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.