The Sims 4

Spel från 2014 utvecklat av Maxis och The Sims Studio
Ett mycket underhållande spel där du själv styr handlingen och dina simmar. Stor valfrihet och oändliga möjligheter oavsett om man helst spelar eller bygger. Ett mycket bra spel.
Har alltid älskat The Sims och det här spelet lever verkligen upp till förväntningarna man har! Jätteroligt spel!
Jag kommer för alltid vara ett sims fan. Det är ett utav de mest begåvande spelen som har gjorts. För varje generation sker förändringar, som både är bra och dåliga, men de lyckas alltid utveckla spelet till det bättre. Det mest negativet med spelet är att expansionspack etc är lite dyra.
Jag har varit besatt av Sims enda sen första versionen, och även om jag saknar vissa saker från Sims 3 så har den här fjärde generationen inte gjort mig besviken. Extra kul med expansionerna Magins rike och Vampyrer ;)
Jag älskar The sims 4! Skapa en familj och bygga hus är inte bara kul utan lärorikt! Jag har byggt upp min kreativitet så mycket!
Ett roligt spel där du kan designa dina karaktärer, hus, gårdar, familj! Extra kul om man skriver berättelser och sedan vill skapa familjen/karaktären/karaktärerna och få en riktigare bild av dom!
Jätteroligt och beroendeframkallande. Man kan bli helt uppslukad av denna underbara värld. Älskar att mer och mer saker är verkliga och man känner för sina simmar! Alla expansioner är toppen!
Behöver man ens säga så mycket om det här dataspelet! Är verkligen ett spel som aldrig blir gammalt och passar till alla åldrar, unga som gamla. Man kan fokusera på att bygga simar, bygga hus eller på att upptäcka vad som finns i de olika världarna. Som sagt så passar det till vad man än känner för att göra!