Gabriella Kjeilen

Användarprofil

Wonder Woman

Film från 2017 regisserad av Patty Jenkins
En av de bästa superhjältefilmerna jag sett. Extra plus för en stark kvinnlig huvudroll, som spelas grymt bra av Gal Gabot.

Vargblod

Bok av Sara Dalengren
Min favorit i serien hittills. Jag fullkomligt älskade kärleken och spänningen i den här boken. En så vacker kärlekshistoria som gjorde att jag omöjligt kunde släppa taget om boken.
Rekommenderas för den som gillar kärleksromaner

The Sims 2

Spel från 2004 utvecklat av Maxis
Nostalgi för mig! Minns fortfarande hur stort det var första gången sims 2 släpptes. Så roligt att leka med liv.

Det nya livet

Bok av Helena Dahlgren
Fin, avkopplande läsning. Berättelsen var lika rosaskimrande som omslaget, men det fanns också en liten strimma mörker.
Rekommenderas för den som gillar feelgood

The Sims 4

Spel från 2014 utvecklat av Maxis och The Sims Studio
Jag har varit besatt av Sims enda sen första versionen, och även om jag saknar vissa saker från Sims 3 så har den här fjärde generationen inte gjort mig besviken. Extra kul med expansionerna Magins rike och Vampyrer ;)

Den röda falken

Bok av Caroline Hurtig
Tuff, rå och magisk. Det historiska Göteborg som Caroline målar upp är grått och farligt, men trollbinder samtidigt mig som läsare. Livia Falk är den typ av huvudkaraktär jag skulle kunna läsa en hel serie om, och hennes kemi med Marco är så perfekt som den bara kan bli. Jag småskrattar och ler varmt åt alla deras interaktioner. En urban fantasy precis som den ska vara, med oväntade vändningar, magi, spänning och såklart en dos kärlek.
Rekommenderas för den som gillar fantasy

Häxorna

Bok av Elisabeth Östnäs
Den här boken blev en positiv överraskning. Jag förväntade mig ingenting och hade det inte varit för att jag fått den i julklapp hade jag kanske aldrig läst den. Men vilken tur att jag gjorde det. De första 100 sidorna var lite långsamma men sen kunde jag inte släppa den. En sådan berg- och dalbana av känslor. Och vackert gestaltad rakt igenom. Rekommenderas!
Rekommenderas för den som gillar historiska romaner

En midsommarnatt

Bok av Sara Dalengren
Bonderomantik när den är som bäst! Den är varm, romantisk och somrig samtidigt som det finns ett djup och lite svärta i mixen. En fullträff!
Rekommenderas för den som gillar kärleksromaner

En gång är ingen gång

Bok av Sara Dalengren
Mysig och lantlig romance. Så fylld av värme, precis som första delen. Sara har gjort ett fenomenalt jobb med att göra Miranda till en karaktär jag tycker om och sympatiserar med, trots hennes mindre smickrande sidor.
Rekommenderas för den som gillar kärleksromaner

Ljusblåa dagar

Bok av Anna Alemo
En varm kärlekshistoria i charmig miljö. Gör mig väldigt sugen på ett sommarställe. Jag fastnade snabbt för båda karaktärerna och kände igen mig så mycket i Jennys tankar om sig själv. Det var så fint att läsa om deras kärlek som växte fram och hur de båda lämnade sina rädslor bakom sig. Läs den!
Rekommenderas för den som gillar feelgood
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.