Wilma Sjökvist

Användarprofil

The Sims 4

Spel från 2014 utvecklat av Maxis och The Sims Studio
Jag kommer för alltid vara ett sims fan. Det är ett utav de mest begåvande spelen som har gjorts. För varje generation sker förändringar, som både är bra och dåliga, men de lyckas alltid utveckla spelet till det bättre. Det mest negativet med spelet är att expansionspack etc är lite dyra.

Tårpilens år

Bok av Lupina Ojala
Jag tyckte väldigt mycket om berättelsen i den här boken dock så var den lite svår att komma in i. Det var nästan lite för många karaktär som man behövde följa vilket resulterade att man inte hann lära känna alla. Man blev också lite förvirrad över vem stycket handlade om. Huvudkaraktären Disa hade jag älskat om hon hade känts mer mogen, ibland var det svårt att ta henne seriös, men hon är väldigt ung i berättelsen. Det kändes också som slutet av boken var lite förhastat och att det gick lite väl snabbt men det var ändå ett väldigt spännande avslut! Nu när det känns att jag har kommit in i berättelsen och karaktärerna ser jag fram emot att läsa nästa bok i serien, Toner av guld!

Fate: The Winx Saga

TV-program från Netflix
Detta är en remake på serien som min generation älskade som barn - Winx Club. Jag avgudade den serien redan från barnsben och nu när jag fick reda på att de skulle göras en remake på den jubblade jag av glädje! Trots att de har gjort ganska stora förändringar, bl.a. med huvudkaraktären och storyline, så är det ändå inte så att det blir irriterande som det brukar bli. Utan de har lyckas göra denna barnserie till en modern epic fantasy serie. Se den!! Den är riktigt bra, oavsett om du har sätt orginalet eller inte.

Ensamvarg

Bok av Sara Dalengren
Alltså.. wow! jag föll verkligen för den här boken hårdare än vad jag trodde. Den var i perfekt längd och berättelsen var mer än perfekt. Den hade flera spännande plot twist, en fantastik kärlekshistoria och ett spännande äventyr. Dessutom är det första gången som jag läste en bok som innehöll flera perspektiv under ett kapitel som inte gjorde mig förvirrad när jag läste. Det var verkligen en bok som var svår att lägga undan. Nu har jag även insett att jag älskar paranormal romance! Kan knappt vänta tills jag kan börja läsa bok två.

Haell

Bok av Lilly A. E.
Lilly AE är en lovande talang som hon visar tydligt i sin debutbok Haell. Hennes bok är en spännande och mysig resa som aldrig blir riktigt tråkigt eftersom det händer någonting hela tiden. Det var också en perfekt blandning av vänskap och kärlek. När man läste klart lämnade boken en nyfikenhet på vad som ska hända härnäst. Jag längtar ivrigt på uppföljaren för att se hur allt utvecklar sig och vad för nästa äventyr Haell får följa med på. En förvånansvärt bra bok!
Den perfekta podcasten för författare! Både för aspirerande och veteraner! Både rolig och lärorik att lyssna på.

Skammen är inte din

Bok av Anicia Sundström Eriksson
Denna boken är en känslomässig bomb. Den är vacker, rå och ärlig. S. Eriksson visar, genom sina dikter, hur det är att vara offer till våldtäkt och hur hennes psykiska hälsa påverkades av det. Något som måste spridas och prata mer om. Hon skriver om sin egen historia och boken börjar med att hon är på "en mörk plats" i sitt mående men utefter boken så växer hon, blir starkare och blir en överlevare. En oerhört viktig och inspirerande bok som är värd att läsa och som måste spriddas! Tack Anicia för att du låter oss följa med på din resa!

Hörlurar

Produkttyp

Hörlurar som present

Bra hörlurar är ett självklart val i vardagen! Och eftersom de utvecklas konstant är detta alltid en bra present! Hörlurar är perfekt ill allting, telefonsamtal, musik, ljudböcker, poddar och mycket mer!! Oavsett vem man är är detta alltid en present som går hem!

Blodsten

Bok av Li Ekman
Detta är en förbryllande bra berättelse. För att vara debutant skriver Ekman på ett sätt som får det att verka som proffesionellt. Från början till slut innehåller boken spänning, mängder av plot twists, komplicerad kärlek och vänskap och det bjuds på mängder av olika känslor. Blodsten är en gömd guldbit som förtjänar mer uppmärksamhet.

Baka något att ge bort

Tips för den som...
Personligen så älskar jag att ge bort (och få) saker som är personliga! Då känns det verkligen som personen har tänkt extra på en och det gör en alldeles varm i hjärtat. Att baka något med kärlek är riktigt fint att ge bort, för vem älskar inte sötsaker?! Perfekt att ge bort god knäck i en fin burk nu vid jul!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.