Rafaela Håkansson

Användarprofil

Draktränaren 3

Film från 2019 regisserad av Dean DeBlois
Trevlig film. Den var spännande och bra handling, men slutet gillade jag inte, och inte för att den var dålig utan jag hade bara föredragit ett annat slut.
En väldigt trevlig bok. Jag hade svårt att lägga ifrån mig den. Väldigt mysig läsning, och jag tyckte om hur man fick lära känna alla olika karaktärer.

Hobbit: En oväntad resa

Film från 2012 regisserad av Peter Jackson
En väldigt trevlig film. Jag tycker den är väldigt bra gjord och bra musik. Gillar även skådespelarna mycket, en av mina favoritfilmer.
En väldigt trevlig bok. Ibland känns det lite långdraget men jag tycker ändå att den var bra, och gillar man filmerna gillar man nog boken också.

Candy Crush Saga

Spel från 2012 utvecklat av King
Bra spel, mindre barn kan också vara med och spela. Ett spel som man nästan kan bli lite beroende av, ett bra tidsfördriv.

Cinder

Bok av Marissa Meyer
En väldigt bra bok, gillar att den är lite löst baserad på Askungen, de andra böckerna i serien är också väldigt bra.

Den försvunna diamanten

Brädspel skapat av Kari Mannerla
Ett bra spel att spela med familjen, passar både yngre och äldre familjemedlemmar. Roligt och tar inte så lång tid.

En sekund i taget

Bok av Sofia Nordin
Den här vara väldigt bra, väldigt spännande och fick mig att reflektera över hur jag själv skulle hantera en sådan situation som i boken.

The Vampire Diaries

TV-program från Netflix
Väldigt bra. Jag fastnade direkt, väldigt bra skådespelare. Den första säsongen var lite tråkig om man jämför med de andra, men ändå väldigt bra. Rekommenderas.

Nevernight

Bok av Jay Kristoff
Så himla bra! Lite smått seg i början kanske, men oj så spännande. Så fort jag läst ut den beställde jag bok 2 och 3 också, ser verkligen fram emot att läsa dem. Väldigt bra karaktärer, och författaren skriver väldigt bra så att man håller intresset och spänningen vid liv hela tiden. Och jag måste säga att slutet var väldigt oväntat samtidigt jättebra.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.