Candy Crush Saga

Spel från 2012 utvecklat av King
Man ska matcha minst tre godisar i rad för att gå vidare till en ny och svårare nivå.
Bra tidsfördriv men egentligen helt meninglöst.
Det är alltså inget fel på spelet egentligen, tvärtom är det ett väl utformat spel som gör att man vill spela mer och mer. Och det är typ det som är felet med spelet också. Sånt otroligt slöseri med tid.
Ett kul spel som gör att man måste använda de små grå för att klura ut de olika banorna.

Ett färgglatt spel som med sina färger lockar till att spela vidare; bana efter bana efter bana...
Kul att fördriva tiden med men tröttnade på det efter ett tag. Tyckte att det var antingen tråkigt eller för svårt mot slutet av det ja spelade.
Bra spel, mindre barn kan också vara med och spela. Ett spel som man nästan kan bli lite beroende av, ett bra tidsfördriv.
Ruskigt beroendeframkallande & går att spela oavsett skicklighet eller var du är. Tidsfördriv när du har fem minuter över eller femtio
Ett spel som inte verkar att ha ett slut. Det är underhållande och en aning beroendeframkallande.
Jag har själv spelat i ett antal år och har det som avkoppling.
Roligt och extremt beroendeframkallande. Det finns hur många nivåer som helst och går knappt att sluta spela.
Ett beroendeframkallande roligt spel där det gäller att flytta karameller och få minst 3 i rad. Samtidigt har du ett mål att nå på varje nivå. Underhållande och tiden bara rinner iväg när man spelar.
Roligt spel där man lätt fördriver tiden i några timmar! Jag gillar att banorna är väldigt varierande och det blir aldrig långtråkigt.
Kul och stimulerande spel som är väldigt beroendeframkallande. Det finns många nivåer och variation mellan svåra och lätta vilket gör att det alltid är roligt att spela.
Bästa hjärngympan och avkoppling på kvällen. Skingrar tankarna om man går igenom något svårt.

I olika banor får man lösa kluriga uppgifter som att skapa en viss mängd poäng, få bort all glasyr eller kanske krossa en viss mängd av en viss sorts karameller. Ett bra spel.
Underhållande, fortsätter i en evighet. Perfekt att lyssna på ljudbok eller liknande samtidigt. Kan rekommendera det.
Otroligt beroendeframkallande men också bra för att skingra tankarna eller hjälpa en att slappna av lite.
Underhållande spel som i stort sett aldrig tar slut och blir ibland svårt att lägga i från sig, finns i många varianter.
Det perfekta tidsfördrivet. Lagom svåra banor, man klarar att ta sig fram utan att behöva köpa saker. Kul och passar alla åldrar.
Ett spel där man kan fördriva många sköna timmar, frustration uppstår dock ibland när man verkligen inte får ut en bana hehe.
Candy Crush Saga är ett mycket beroendeframkallande spel. Vill man fördriva tiden på ett roligt sätt är detta ett bra val.
Detta spel har jag spelat sedan det kom och jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt! Härligt tidsfördriv som passar de flesta!
Jag älskar candy crush och spelar det nästan varje dag. Det är, precis som det utger sig för att vara, ett väldigt avslappnande spel som hjälper en att koppla bort stress osv. Gillar att spelet uppdateras ofta och att det är relativt lätt att få boosters osv bara genom att vara lite aktiv.
Candy crush är en app som man kan spela på sin smarttelefon, dator eller surfplatta.
Candy crush går ut på att man ska kombinera godisar för att klara banans mål.
Ett spel med färg och spänning! Är väldigt beroendeframkallande och man har lagt många timmar på att spela detta.
Väntrumsspel-perfekt att plocka fram i väntan på något annat!
Ett lätt spel som passar alla, gammal som ung.
En spelapp på mobilen men även på datorn eller surfplattan som är ganska beroendeframkallande, men det är ett spel man kan koppla av med en stund om man har karaktär! Roligt, spännande, lätt och inspirerande
Spelet går ut på mål att man lyckas samla poäng genom att få bort så många godisbitar som möjligt, något som görs genom att få tre eller fler i rad efter varandra.

I början är det ganska enkelt och spelets svårighetsgraden blir högre ju längre man avancerar i spelet.

Spelet är svårt att lägga ifrån sig.