Frida Strömvall

Användarprofil

Unorthodox

Bok av Deborah Feldman
Detta är en självbiografi skriven av Deborah som växer upp i en judisk superorthodox enklav i New York. Strikta regler och Deborah tvingas som tonåring att gifta sig med en man som hon inte känner. Bestämmer sig för att fly efter det att hennes son föds. Välskriven, upprörande och stark historia som berör. Gillar man biografier så läs den här.

Dansa

Aktivitet
Alla kan dansa! Den här formen av träning kan utövas hemma eller på dansgolvet. Går av variera i all oändlighet.

Simma

Aktivitet
En mycket skonsam träningsform för hela kroppen. Passar alla oavsett ålder och oberoende av vilket form man är i för tillfället.
Rekommenderas för den som vill röra på sig mer

Yoga

Aktivitet
Perfekt träning för den som vill ha lite snällare träning. Perfekt kombination mellan träning och vila och passar de flesta, nybörjare och van utövare.
Världens mysigaste aktivitet som jag saknar sedan vi fick ta bort vår hund i somras. Att promenera själv är inte alls lika kul. Har du ingen hund kan man låna en väns kanske.

Dö för vårt syndiga släkte

Bok av Marianne Cedervall
Första boken i en ny Cosy crime serie signerad Cedervall! Mysig och charmig men samtidigt spännande! Passar dig som uppskattar deckare som inte är allt för blodiga eller våldsamma.

Gentlemen

Bok av Klas Östergren
En helt fantastisk bok där vi för första gången får stifta bekantskap med Henry Morgan. Tar sin början i slutet av 70-talet. Läs den här, den är mästerlig.
En riktig klassiker! Lättlagad och den passar perfekt till matlåda. Ett tips är att använda färdiggrillad kyckling så går den ännu snabbare att laga!
Makalös och storslagen med ett otroligt språk. Berättelsen bjuder på olika slut, beroende på vad läsaren väljer. Läs den här!
Alltid uppskattat och man kan skräddarsy den efter önskemål och smak. Passar även den som är kräsen och som ”har allt”.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.