Frida Strömvall

Användarprofil

Candy Crush Saga

Spel från 2012 utvecklat av King
Detta spel har jag spelat sedan det kom och jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt! Härligt tidsfördriv som passar de flesta!
En helt ok bok för den som gillar brittisk spänning. Snabb story och man bara älskar Roy Grace. Läsvärd!

Att landa som en trana

Bok av Kajsa Ingemarsson
Kastades här mellan hopp och förtvivlan. Ibland älskade jag boken och ibland fattade jag ingenting alls. En annorlunda historia helt enkelt!

Se mig falla

Bok av Mons Kallentoft
Tims dotter Emme försvinner och tre år senare letar han fortfarande efter henne, har inte gett upp hoppet om att hon lever. Tim är numera privatdetektiv och bor på Mallorca.
Gillade inte den här boken särskilt mycket. Rörigt och försöket till att få till ett poetiskt språk faller platt.

Vill sova bättre

Tips för den som...
Mina bästa tips är att var aktiv på dagen och varva ner på kvällen. Drick varmt te så blir kroppen lugn och ha det svalt i sovrummet. Dessa knep fungerar för mig!

Unorthodox

Bok av Deborah Feldman
Detta är en självbiografi skriven av Deborah som växer upp i en judisk superorthodox enklav i New York. Strikta regler och Deborah tvingas som tonåring att gifta sig med en man som hon inte känner. Bestämmer sig för att fly efter det att hennes son föds. Välskriven, upprörande och stark historia som berör. Gillar man biografier så läs den här.

Dansa

Aktivitet
Alla kan dansa! Den här formen av träning kan utövas hemma eller på dansgolvet. Går av variera i all oändlighet.

Simma

Aktivitet
En mycket skonsam träningsform för hela kroppen. Passar alla oavsett ålder och oberoende av vilket form man är i för tillfället.
Rekommenderas för den som vill röra på sig mer

Yoga

Aktivitet
Perfekt träning för den som vill ha lite snällare träning. Perfekt kombination mellan träning och vila och passar de flesta, nybörjare och van utövare.
Världens mysigaste aktivitet som jag saknar sedan vi fick ta bort vår hund i somras. Att promenera själv är inte alls lika kul. Har du ingen hund kan man låna en väns kanske.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.