Gå ut med hunden

Aktivitet
Gå ut med hunden är en aktivitet som passar alla. Det är enkelt att anpassa tempo så att det passar både hunden och människan. Dessutom kan man träffa vänner som också har hundar och gå en gemensam promenad/gå med någon vän som inte har hund.

Det är även trevligt att gå ut med hunden och du får daglig motion.
Varje morgon kl 6 går jag en långpromenad med min dvärgpinscher. Bättre sätt att börja dagen finns inte. Njuta av lugnet o fina miljöer med bästa vännen är svårslaget.
Är extramatte åt en Jack Russell vi går skogspromenader ,fika är med och detta ger mig livskvalitet, glädje och motion deluxe .
Om jag inte haft min hund hade jag varit mer stillasittande!
Hon är min bästa vän och vill alltid hänga med ut på en promenad!!
Perfekt sätt att få in vardagsmotion. Och att träna kommunikationen med hunden. Finns så mycket roligt att göra tillsammans med sin hund ute på promenaden.
Träna kommunikation med hunden är så kul. Man får ett bättre förhållande o en lugnare hund. Älskar när man förstår varann.
Perfekt sätt att få vardagsmotion! En hund är också ett fint sällskap, en trygghet för många människor och som det sägs så är ju hunden människans bästa vän.
Världens mysigaste aktivitet som jag saknar sedan vi fick ta bort vår hund i somras. Att promenera själv är inte alls lika kul. Har du ingen hund kan man låna en väns kanske.
Att gå ut med en hund på korta eller längre promenader förenar man nytta med nöje!
Man kommer själv utomhus, får motion, ser omgivningarna, får rutiner, mår mycket bättre i frisk luft och lilla vovven mår bra av att få vara ute och röra på sig. En lycklig och tillfredsställd hund gör även människan glad så ut och promenera med en hund!