Kathe Brorsson

Användarprofil
Wow, Magnus Uggla kan verkligen skriva så man grips o hänger kvar. Här berättar han ingående om sitt liv i en bok som fick mig att le mycket o gråta någon liten tår. En bok med värme som jag verkligen rekommenderar. En kul grej med boken är att sidorna räknas ner. Man börjar högt o slutar på lågt så att säga. När jag läste den hörde jag nästan Magnus Uggla läsa tillsammans med mig. Läs den!

Bada

Aktivitet
Från att ha varit en riktig badkruka så kan jag numera inte göra annat än att hylla badandet. Jag bor vid Vättern som är en väldig kall sjö, o jag älskar att bada!! Jag badar året runt, o kan säga att vinterbad är bland det häftigaste som finns. En känsla som måste upplevas!

#jagärmångfald

Bok av Erik Niva
Jag tycker verkligen om Erik Niva. Han får fotboll att bli ännu roligare. I den här boken drar han på sig tröjor ur sin unika samling o berättar om unga män o kvinnor som hamnat rätt tack vare fotbollen. Vi får lära oss hur de gjort fotbollen framåtriktad o mångnyanserad. Härlig läsning inte bara för fotbollsälskare.

Sushi

Maträtt
Mmmmm sushi är fantastiskt gott. Jag skulle kunna äta det flera gånger i veckan. Gärna bitar med räkor eller bläckfisksallad. Doppa sushin i soja med lite wasabi i o glöm inte den fantastiskt goda syltade ingefäran.
Wow. Snacka om nostalgitripp för oss som växte upp på 80-talet. Vem minns inte hur man släpade hem en moviebox o hyrde film o hur man blev utskälld om man glömde att spola tillbaka filmen? Den här boken tar en med på en resa down memory lane o man får sig många skratt på vägen.

P3 Dokumentär

Podcast från Sveriges Radio
P3 Dokumentär har allt. En bra blandning av spännande o gripande reportage. Diskoteksbranden var väldigt känslosam att lyssna på. En pod som har något för alla.
Fallen jag aldrig glömmer, podcasten där Hasse Aro tar upp fall som satt djupa spår hos alla. Hasse har förmågan att med sin röst fängsla o man vill bara lyssna mer o mer på honom. En pod som väcker känslor o berör.
Den här boken har en del år på nacken, men den är så värd all uppmärksamhet den kan få. Som ung tonåring var jag ett stort fan av Noice. Historien om Noice är väldigt tragisk. Som unga pojkar slår dom genom över en natt o blir mångas idoler. Tyvärr medför detta idolskap oxå att alkohol o droger. Här får vi följa killarna, karriären o berömhetens baksida. En gripande o stundvis sorglig berättelse. Väl värd att läsa, speciellt om man som jag fortfarande älskar Noice.

NOS4A2

Bok av Joe Hill
Joe Hill, son till Stephen King har verkligen ärvt sin pappas förmåga att skriva bra o spännande böcker.
Vic McQueen har en förmåga. Med sin cykel o med hjälp av en gammal övertäckt bro kan hon ta sig dit hon vill.
Charles Manx kör runt i sin gamla Rolls Royce Wraith för att lura med sig barn till Christmas land. Han livnär sig på deras kroppar o barnen blir fast i Christmas land där man aldrig får ha tråkigt...
Vic o Manx tar strid mot varandra.
En av de bästa böckern jag läst o jag har läst måååånga böcker. Finns även som tv-serie, oxå väldigt bra

Rättegångspodden

Podcast med Nils Bergman
Mycket intressant o bra podd. Gripande att få komma så nära inpå fall o rättegångar. En podd som berör mycket o ger mycket känslor.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.