Game of Thrones

TV-program från Microsoft Store
Wow! Vilken serie! Grymt bra. Spännande, vacker, sorglig. Väldigt pampig. Karaktärer man hatar o karaktärer man älskar. Love it!
Välgjord serie! Kan ta ett tag att komma inne men är helt klart värt att ta den tiden. Sociala intriger, drakar och magi. Kan det bli bättre?
Jag tyckte verkligen om den här teveserien. Ibland är den lite långdragen, men cgi-effekterna är otroliga och manuset likaså. Se den!
Jag älskade den här serien, även om den stundtals drog ut lite för mycket på tiden.
Men överlag är det en väldigt spännande serie.
Älskar den här Fantastiska serien och sörjer fortfarande att det inte kommer fler avsnitt...

Vi får träffa en hel rad med olika släkter som t.ex. Stark och Lannister. Som kämpar om samma sak (mer eller mindre) att få sitta på den åtråvärda järntronen. Frågan är vem som segrar i slutändan...

En spännande serie som bjuder på många omvälvande scener som jag ärligt talat trodde att jag aldrig skulle få se på tv NÅGONSIN!
Låt dig svepas med i ett magiskt fantasyäventyr. Stundtals är det grymt och blodigt, stundtals kärleksfullt och vackert. Persongalleriet känns ibland oändligt men det är tur med tanke på hur många karaktärer som tvingas sätta livet till under de många säsongerna. Missa inte Game of thrones om du vill ha en serie som är helt omöjlig att inte bli totalt fast i.
Efter att ha sett alla säsonger är denna serie helt klart bästa serien som jag har sett hittills. Den innehåller allt som en fantasy och dystopisk serie ska innehålla. Karaktärerna är perfekta gjorda, scenerna är utomordentliga och miljön är fantastisk. Helt klart sevärd för de som älskar fantasy, dystopi och makt!
En av de bästa serierna som jag sett och även baserade på böcker. Flera säsonger där man slukas in i de olika världarna och kriget.
Välgjord fantasyserie med otroligt vackra vyer och skickliga skådespelare. De sista säsongerna tappar fotfästet en hel del, men de tidigare säsongerna är bland det bästa jag sett. Om man tar sig igenom den första förvirringen när man introduceras för alla karaktärer, familjer och platser är det en väl sevärd serie.