Veronica

Användarprofil
Boken vänder sig absolut till människor där ut med utmattningssyndrom och deras anhöriga, genom att läsa ger den en förståelse vad en person med utmattningssyndrom går igenom och känner, även om detta såklart varierar från person till person.
Jag ville läsa den mest för det är för mig ett intressant ämne och jag vill öka min förståelse för människor med denna sjukdom.
Försäkringskassans all personal borde även få denna bok i julklapp så deras förståelse för sjukdomen uppdateras.
Mycket bra och lättläst bok.

Dotter av Jord

Bok av Ann-Catrin Mattsson
Mitt intryck av boken var WOW vilket språk författaren använder, helt magisk text som får det låta poetiskt i mellan åt.
Boken är otroligt välskriven och detaljrik vilket medför att det känns som jag är där.
Ett beskrivande persongalleri som jag bara måste få läsa vidare om.
Jag gillade boken mycket och ser fram emot fortsättningen.

Nämn inte de döda

Bok av Christina Wahldén
Jag gillade handlingen och platsen den utspelade sig men den kändes väldigt långdragen, var lagom spännande men inget bita sig nagel spännande

I hennes skugga

Bok av Lotta Sundin
i får följa Laura som hyrt en stuga på en för att skriva en bok och komma ifrån sin vardag men plötsligt inträffar ett mord på ön som Laura blir involverad i, gillade boken även om det inte var jätte spännande.

Candy Crush Saga

Spel från 2012 utvecklat av King
Underhållande spel som i stort sett aldrig tar slut och blir ibland svårt att lägga i från sig, finns i många varianter.

Alla ljuger

Bok av Camilla Grebe
Vi får följa ett ex antal människor som ljuger för sig sin egen skull och för sin familj, detta är nog bland dom bästa böckerna jag läst och hade svårt att lägga ifrån den en riktig bladvändare
En riktig feel good bok som tar upp aktuella ämnen på ett helt underbart sett, boken lämnade mig med en härlig känsla i kroppen.

Snöängeln

Bok av Anki Edvinsson
Spänning från första stund som tar upp viktiga ämnen om både droger och psykisk ohälsa, ser fram emot fler böcker av författaren
Här får vi möta ekonomi experter som hjälper människor som sitter i en dålig ekonomisk situation, vi möter människor som har noll koll på hur man sköter sin hushålls ekonom, betalar räkningar och ofta har extremt höga och obetalda lån, mycket finns att lära av lyxfällan

Nattväkten

Bok av Ramona Ivener
Du slängs in i boken direkt från den ena hemskheten till den andra, tyckte handlingen var okej och väldigt spännande dock var det lite väl mycket sex scener som vart beskrivna och som även kändes lite som utfyllnad, gillade ändå boken.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.