Linnéa Törnblom

Användarprofil

Lejonkungen

Film från 2019 regisserad av Jon Favreau
En väldigt bra film som fångat känslan från originalet och innehåller skämt som refererar till den också. Perfekt blandning av nytt och gammalt för att få kvar filmen men göra den bättre.

Call me by your name

Bok av André Aciman
Trevlig bok som har härliga beskrivningar och man får verkligen känslan av att man är på plats och en del av handlingen.

The Kissing Booth

Film från 2018 regisserad av Vince Marcello
Bra tonårsfilm som intresserar tittaren. Lagom mycket drama för att fortfarande vara intressant men inte överspelad. Rekommenderas starkt för den som vill se en film utan att behöva tänka så mycket.

Livet efter dig

Bok av Jojo Moyes
En underbar bok som verkligen fångat känslan av ovisshet och uppbyggnaden av en relation mellan två människor. Den framhäver många känslor men också tar upp staka ämnen som får en att fundera. En bok man måste läst innan man dör.

Candy Crush Saga

Spel från 2012 utvecklat av King
Kul och stimulerande spel som är väldigt beroendeframkallande. Det finns många nivåer och variation mellan svåra och lätta vilket gör att det alltid är roligt att spela.

Uno

Kortspel
Lätt spel som funkar för de flesta åldrarna. Går lika bra att vara 2 som 8 st när man spelar vilket ger det en bredd och alltid värt att spela. Man kan anpassa efter sitt tycke med regler etc vilket gör att det finns oändligt med varianter.

Julia och Jack

Bok av Anna Lönnqvist
En trevlig feelgood roman. Lite tråkig i vissa fall men i helhet en mysig bok. Den var inte seg utan lättläst och gick snabbt att ta sig igenom. Rekommenderas som en bok att ta sig ur en lässvacka absolut!
Narnia är en trevlig och underbar värld och alltid något spännande som händer. Rekommenderas för alla åldrar, spännande för barn och utvecklande för vuxna och ungdomar.
Ett roligt spel som innefattar mycket taktik. Tyvärr tar det väldigt lång tid och därmed avslutas sällan en omgång vilket gör att man drar sig för att spela det...
Underbar underhållning som alltid har något nytt och man blir alltid överraskad. Oavsett deltagarna har programmet varit mycket bra och har en fantastisk helhet!!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.