Monopol

Brädspel
Ett spel som håller i längden!
Roligt, men tar lång tid!
Passar alla åldrar.
Vem har bäst koll på ekonomin?
Här har vi ett spel som aldrig blir gammalt! Ett spel som passar alla åldrar och som är lätt att komma i gång med. Skulle verkligen rekommendera en spelkväll med familjen med monopol!
Brädspel dom handlar om både tur och skicklighet. Spelet går ut på att köpa gator för att bygga hus och hotell och på så sätt ruinera dina motspelare genom att ta hyra när de hamnar på dina gator.
Relativt kul och spännande spel som ibland drar ut på tiden väldigt länge.
En klassiker bland brädspel! Det är mycket underhållande att försöka köpa kvarter och bygga hus och hotell. Passar både unga och gamla!
Ett spel som jag alltid tyckt om. Spännande, klurigt och även ett bra familjespel. Och även ett tidsfördriv
Monopol är ett favoritspel som handlar om strategi och tur. Det går att spela med barn om de får lite hjälp. Roligast är att vara 3-4 stycken, men det går att bara vara 2 också.
Perfekt spel för kompishäng eller familjehäng, medför mycket skratt och eventuellt "konflikter" för dem tävlingsinriktade personerna... väldigt roligt!
Väldigt roligt och lärorikt spel! Kan bli aningen långdraget men det är absolut värt det. Skapar ett ekonomiskt tänk och blir en rolig stund.
En klassiker när det gäller brädspel som kan samla hela familjen över generationerna för en spelkväll. Bygga hus och hotel och både hamna i fängelse och bli bankrupt. Sedan är det väl bara i Monopol man kan få äga Strandvägen... Eller hur?
Klassiskt och roligt spel som håller i många generationer!
Det gäller att lyckas köpa rätt gator och förvalta sina pengar och försäkringar väl, annars kan det snabbt gå illa. Spelet kan ta ett par timmar att spela så se till att spela på en plats som går att ockupera för en stund
Världens bästa spela alla kategorier. En klassiker som aldrig går ur tiden som kan spelas i alla åldrar.
Det långdraget och inte allt för roligt spel. Om man får köpa de dyraste husen så har man praktiskt taget vinnit spelet. Spelar hellre något annat.
Ett roligt spel som innefattar mycket taktik. Tyvärr tar det väldigt lång tid och därmed avslutas sällan en omgång vilket gör att man drar sig för att spela det...
En klassiker som funkar för hela familjen, liten som stor har samma chans att ta hem storkovan eller förlora allt! Vi har tre olika varianter av spelet; det klassiska, junior och fusk-varianten. Av någon anledning återkommer vi alltid det det klassiska!
Riktig klassiker. Tillräckligt enkel för att alla ska kunna vara med, men ändå komplicerad nog för att det ska vara kul att spela även för dem äldre.
En klassiker som funkar för hela familjen och som alla uppskattar på sitt sätt- en långkörare perfekt för kvällar där vädret säger inneaktivitet.