Jessica

Användarprofil

Legally Blonde

Film från 2001 regisserad av Robert Luketic
Feel good film som är fylld med underhållning och girl power! Älskar Elle Woods, Reese Witherspoons bästa roll :)

Stolthet och fördom

Bok av Jane Austen
Lite galet att något skriven för 200 år sedan kan hålla så hög kvalité och vara så underhållande även än idag. Bland de få klassiker jag genuint älskar, och som man inte läser bara för att "ha läst".
Riktig klassiker. Tillräckligt enkel för att alla ska kunna vara med, men ändå komplicerad nog för att det ska vara kul att spela även för dem äldre.

Lucifer

TV-program från Netflix
Kul och unikt koncept i början. Underhållande samtidigt som den väcker tankar. Börjar dock bli utjatad och repetitiv i senare säsonger.

En askungesaga

Film från 2004 regisserad av Mark Rosman
En av mina absoluta favoritfilmer någonsin. Perfekt mix av humor, story och en liten bit av magi i vardagen. Hilary duff är underbar som vanligt!

Häxan och lejonet

Film från 2005 regisserad av Andrew Adamson
En riktigt härlig film att kolla på när man var liten. Efter att ha sett Narnia kan man inte låta bli att önska att man någon gång ska ha turen att hitta rätt dörr som leder till en magisk värld!

Harry Potter och de vises sten

Film från 2001 regisserad av Chris Columbus
En riktig klassiker! Barndomsfilm som jag vuxit upp med, men som är lika kul att kolla även i vuxen ålder lite då och då. Helt enkelt... magisk ;)
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.