Maria Montelius

Användarprofil

Pojken som överlevde

Bok av Dave Pelzer
Böckerna om pojken som kallades det är en skrämmande självbiografi om en pojke som misshandlas svårt, såväl psykiskt som fysiskt.

I den här boken får vi ta del av hur livet för pojken tar en ny vändning. Små glimtar av hopp om en framtid.

Den här boken stannar kvar och lämnar ingen oberörd.
Varning för tårar

A Walk to Remember

Film från 2002 regisserad av Adam Shankman
En bucketlist med drömmar.
En önskan om att få leva.
Kärlek som växer sig stark.
Och känslor som kryper ur rutan och fångar tittaren på djupet.

Den här filmen gör avtryck i ditt hjärta.

Sudd & Kludd

Bok av Margaret Wise Brown
Nostalgi när en riktigt gammal bok trycks på nytt! Sudd och Kludd är två katter som ger sig ut på färg-jakt. Sida upp och sida ner får man på rim, lära sig och färger och det är bara fantasin som sätter gränser
Ett helt underbart TV-program som även finns på film. Man blir glad av att se alla Tjorvens upptåg. Glädje, värme och en stor mängd omtanke är vad Tjorven utstrålar genom all busighet.
Klassiskt och roligt spel som håller i många generationer!
Det gäller att lyckas köpa rätt gator och förvalta sina pengar och försäkringar väl, annars kan det snabbt gå illa. Spelet kan ta ett par timmar att spela så se till att spela på en plats som går att ockupera för en stund

Vår kokbok

Bok av Agnsäter och Anna-Britt - KFs provkök
Jättebra och heltäckande grundkokbok att ha hemma i köket. Maträtter och bakning som passar såväl till vardags som till fest. En riktigt bra uppslagsreceptbok.

Mamma Mu städar

Bok av Jujja Wieslander
Mamma mu och hennes vän kråkan är ett härligt kompispar. Det händer alltid något knasigt när mamma mu och kråkan är i farten. I den här boken städar mamma mu lite i ladugården när kråkan kommer och vill visa att han kan städa bättre än mamma mu. Kråkan testar olika sätt av så kallad städning, men blir det verkligen som mamma mu tänkte sig? En rolig bok med många fina bilder.
Roligt program för hela familjen. Flera personer med speciella talanger ställer upp och det gäller att lista ut vem som egentligen kan vad. Fördomar om andra är egentligen det enda om har att gå på. Vill man så kan man även tävla mot sina vänner via duo-appen.

Mandelmanns köksbok

Bok av Gustav Mandelmann och Marie Mandelmann
Fantastisk bok för alla som vill laga rätter med äkta basvaror. Här blandas tips, tankar och recept i äkta mandelmannsanda. Den här inspirerar och ger motivation att komma igång med odling. Den skapar också drömmar om att leva det liv som fam mandelmann lever på Österlen.
Härligt musikprogram där artister tolkar andra artisters låtar. Programmet är ett underhållningsprogram för i stort sett alla åldrar och är man intresserad av artisternas privata tankar och liv så kan man även få veta lite när de berättar om sig själva.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.