Vi på Saltkråkan

TV-program
Ett helt underbart TV-program som även finns på film. Man blir glad av att se alla Tjorvens upptåg. Glädje, värme och en stor mängd omtanke är vad Tjorven utstrålar genom all busighet.
Vi på Saltkråkan är jag uppväxt med. Har och kommer alltid älska den serien. Har även läst boken. Farbror Melker och Skrållan är ju för roliga
En härligt rolig serie om livet ute i skärgården och framför allt under sommaren när både bofasta och sommargäster bor där ute. Vi får följa Tjorven som bor permanent med sin familj på ön och så Pelle som kommer dit på sommaren med sin familj. Det är runt dessa två allt utspelar sig och deras familjer. Tokiga upptåg och saker som bara råkar hända sker.
En härlig tv-serie om lek och fantasi och önskningar runt helt vanliga barn som leker under loven! Vem kan inte gilla Farbror Melker och allt som han råkar ut för?
Ett av mina bästa barndomsminnen när det kommer till film och tv är definitivt Saltkråkan. Jag har dessutom sett om serien (dvd) tillsammans med mina barn när dom var små och även dom uppskattade serien mycket. Saltkråkan är en tidlös tv-serie som passar alla åldrar!