Frozen, #1

Frost

Frozen
Film från 2013 regisserad av Chris Buck och Jennifer Lee
Denna filmen är väldigt underhållande och bra speciell när man längtar tillbaka till vintern under en varm sommar dag. Mycket music och snö som kommer få dig på bättre humör oavsett årstid och humör.
En underbart rolig film! Denna film är en favorit hos både min syster och mig själv. Detta är en fin film som handlar om kärlek mellan två systrar.

Så klart har jag en favoritkaraktär och det är Olaf, han är den roliga karaktären och är så snäll. Enligt mig borde alla kolla på denna filmen någon gång.
Tycker att den är bra, men att den är väldigt överskattad. Vill man kolla på en Disney-film så är Trassel mycket mer roligare och intressantare än Frost.

Jag ger den 4 stjärnor. Handlingen är ganska bra och rolig, men det är inte så fantastisk bra som många andra kan tro.
I kungadömet lever systrarna Anna och Elsa. Elsa har magiska krafter, hon kan förvandla saker till is och få det att snöa. Det låter inte så farligt men en dag råkar Elsa skada sin syster med magin. Kungen och drottningen bommar igen slottet och avskärmat Elsa från omgivningen tills hon lärt sig kontrollera sina krafter. Elsa är rädd att skada Anna igen så hon låser in sig på sitt rum, Anna sjunger sånger och vill att Elsa kommer ut och leker med henne och förstår inte riktigt varför systern inte vill leka med henne.
Vi får följa systrarna genom missöden, sorg, kärlek och glädje. Filmen värvas med sånger. Trallvänliga melodier och en film som tilltalar hela familjen!
Barnens favorit och mysig att se tillsammans hela familjen. Underbara karaktärer, mycket humor och fina budskap.
Älskad av både barn och vuxna här hemma. Starka kvinnoroller, spänning på hög nivå och vackra miljöer. Bra musik.