Elin

Användarprofil
Trevlig bok med enkla recept och andra bra tips i vardagen för den som ska göra sig redo för sitt eget boende eller lära sig lite mer i köket
Gå ut, variera miljön från skogen, staden eller stranden och låt barnens fantasi styra vad dagens aktivitet blir, uppskattat för hela familjen, givetvis tar man med en mysig fika ut !

Sjukt, syster!

Bok av Sara Heyman
Sjukt syster! Beskriver sjuksköterskornas roll genom historien hur det ofta kvinnodominerande yrket blir sett som ett kall och inte värderat utifrån den insats som sjuksköterskorna gör.
Boken beskriver sjuksköterskor som kämpat för kåren men även sjuksköterskor som varit lite mer återhållsamma, boken innehåller både humor och allvar!
Rekommenderas för den som är intresserad av vården

Vill spara pengar

Tips för den som...
Matlådor! Och att planera veckans inköp utifrån reklambladen och därmed köpa basprodukter till extrapris.
En bok utformat som en julkalender, ett nytt avsnitt varje dag till julafton!
Vi får följa Emma som bor i London där hon driver ett café, hon har familj och vänner hemma i Fågelkärr.
En dag får Emma ett samtal som vänder upp och ner på hennes tillvaro, hennes gammelmoster Fanny har gått och trillat och ådragit sig en höftfraktur. Fanny hittar en ersättare till sitt jobb, ingen annan än pojkvännens exhustru, eller hur var det med de? Hon tar sig hem till Sverige för att stötta sin gammelmoster där hon stöter på den hjälpsamma grannen Nicklas som hjälper Fanny i vardagen! Vi får följa Emma mellan hopp och förtvivlan, skratt och tårar? Hur slutar det, får Fanny komma hem till jul och vem vinner Emmas hjärta?
En lättlagad rätt som passar hela familjen! Uppskattar inte hela familjen banan eller jordnötter så kan man göra halva formen med och andra halvan utan, passar även perfekt som matlåda till jobbet!

P3 Dokumentär

Podcast från Sveriges Radio
Lyfter intressanta ämnen och har lagom långa avsnitt! Avsnitten handlar ofta om ämnen som berör och engagerar människor! Intressant lyssning!

Härlig är framtiden

Bok av Ewa Klingberg
Ewa Klingberg skriver igen om begravningsbyrån Tranan. Boken är familjär och rolig och berör för många tunga ämnen men med nya infallsvinklar! Seniormässan är ett hett ämne på begravningsbyrån men öppnar upp nya möjligheter för byrån.

Väl skriven serie och man lär känna de olika personligheterna, helt klart läsvärt och det drar i mungiporna när man löser

Ljudboksprenumeration som present

Böcker i alla ära men vad kan en bok oss lära? En prenumeration är som att vinna på en auktion! Här kan du välja och vraka istället för att få en enstaka!

Alfons kompisar

Bok av Gunilla Bergström
Bekanta er med Alfons och hans kompisar! Alfons har många bra kompisar som han har väldigt roligt med, men han har även en hemlig kompis som bara han han de, Mållgan! Även om Alfons har många kompisar så är även pappa, faster och farmor bra!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.