P3 Dokumentär

Podcast från Sveriges Radio
Sveriges största podd om vår tids mest spännande händelser. Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren
P3 dokumentär har de bästa, mest intressanta dokumentärerna. De är spännande och fångar en från början till slut.
P3 Dokumentär skildrar en stor bredd av händelser i vår nära historia och samtid. Där finns berättelserna om de välkända och omtalade händelserna som fått stor uppmärksamhet i massmedia likväl som de som hamnat lite i skymundan.

I varje avsnitt tas lyssnaren med på en spännande resa bortom rubrikerna i tidningar och nyhetsinslagen på TV. Berättarna (varierar mellan avsnitten) skildrar händelsen med en sådan nerv och spänning att det känns som att en film spelas upp framför ögonen. Jag känner mig fullständigt närvarande på plats, som att jag åker med i flyktbilen eller som att jag sitter med runt bordet i utredningsgruppen hos polisen.

Om jag missat att följa en händelse i media eller om jag finner nyhetsrapporteringen snårig lyssnar jag gärna på P3 Dokumentär. Då får jag en sammanfattning som är lätt att ta till sig. Dessutom är podden som ett rikt historiskt arkiv över händelser. Där finns dokumentärer som behandlar sådant som hänt innan jag föddes eller då jag var för liten för att förstå. Oavsett vilken kunskapslucka man än har kan P3 Dokumentär fylla den på ett underhållande vis.
P3 dokumentär har de bästa, mest intressanta dokumentärerna. De är spännande oavsett vad ämnet är och fångar en från början till slut.
P3 Dokumentär har allt. En bra blandning av spännande o gripande reportage. Diskoteksbranden var väldigt känslosam att lyssna på. En pod som har något för alla.
Den bästa av alla poddar! Så otroligt bra och intressant, man lyssnar även på ämnen som man egentligen inte själv är intresserad av bara för att dokumentär är så bra gjord. Dessa avsnitt kan jag rekommendera extra, självmorden på flashback, branden på st sigrids sjukhuset, sam hemska Kapten klänning. Helt enkelt bästa podcast.
P3 Dokumentär är en podcast som berättar om olika intressanta ämnen som till exempel kända brott och katastrofer. Den här podcasten är perfekt att ha i lurarna på en långpromenad, eftersom man hela tiden vill lyssna vidare. Avsnitten om stormen Gudrun och om Englamordet var särskilt intressanta.
Väldigt bra och välgjorda dokumentärer som behandlar många olika områden. Det finns något för alla smaker.
Utmärkt podcast där alla avsnitt är väldigt välgjorda, informativa och fyllda av berättelser från verkligheten.
Eftersom att nästan alla avsnitt är fristående kan en välja och vraka. De behandlar dessutom extremt många olika områden och olika perspektiv.
Min absoluta favoritpod
Oerhört välgjorda dokumentärer om gripande ämnen. Brottsfall, historiska händelser, samhällsfenomen -det finns dokumentärer om det mesta! Public service när det är som bäst!
En otroligt spännande podd med mycket intressanta fall som tas upp. Finns många avsnitt och något för alla.
Välgjorda, intressanta och spännande dokumentärer. Perfekt att lyssna på i bilen! Podden har funnits ett tag nu så det borde finnas något/några avsnitt för just din smak!
Tycker att detta är en av de bästa poddarna att lyssna på.

Finns nog ingen podd som har en sån stor variation av olika ämnen som den här och de flesta ämnen är även intressanta att lyssna på!

Podden berör mig ofta när jag lyssnar på denna och jag önskar att fler hittar denna podden att lyssna på!

Bäst bäst bästa podden!!
Väldigt välgjorda och proffsiga dokumentärer. Det är kul att programmet har en sådan bredd och behandlar många olika ämnen.
Otroligt givande och bra podcast som jag har lyssnat mycket på under årens gång! Variation och välgjord, rekommenderar er att lyssna på denna!
Här får man höra om verkliga händelser som berör. Människor som varit med berättar med sina egna ord. Mycket lärorikt och intressant.
Denna pod är fantastisk. Du får lära dig så mycket mer från alla dessa dokumentärer. De är väl utvecklade, intressanta och gripande.!
Väldigt intressant, man får veta saker man annars inte skulle ta reda på själv. Och det är väldigt intressant att lyssna på för oss som vanligtvis inte lyssnar på radio.
En toppen pod att lyssna på när man ska göra vad som. Fängslande, skrämande och spännande dokumentär som får en att vilja höra mer och mer.
P3 dokumentär är en favotitpodd för mig. Bjuder på mängder av olika ämnen, som är intressanta, allmänbildande och spännade att lyssna på. Alltid välgjort och grundligt genomarbetat.
P3 Dokumentär erbjuder en mängd genomtänkta, intressanta, gripande och spännande berättelser direkt ur verkligheten. Detta är en podd som passar de flesta då den berör många olika ämnen. Som lyssnare blir man lätt biten och tiden rusar iväg. Rekommenderas!
Bästa programmet. Så välvälgjordt, intressant och respektfullt. Jag gråter nästan alltid när jag lyssnar, blödig som jag är.
Mycket intressanta poddar! Bildande och spännande på samma gång. Ibland klassiska ämnen, och ibland helt oväntade.
En bra och allmänbildande pod! Stor spridning av ämnena, både i när de utspelar sig och vad det handlar om.
Bra och informativ podd. Man lär sig alltid något nytt! Tillräckligt långa och bra fakta. Lyssnade på ett avsnitt nyligen om orkanen Katrina, efter att ha gjort ett arbete om det på universitetet. Jag var förvånad över hur många forskningsresultat som faktiskt var med i podden.
En viktig podd där vi som lyssnare får följa varje avsnitt med spänning. Intressant och nyttigt att få veta hur människor och samhället har det. Rekommenderas starkt! Är en av alla poddar jag lyssnar på!
Här hittar man alltid något spännande att lyssna på. Väldigt allmänbildande och perfekt om man vill hänga med i viktiga händelser. Intressant och berörande.
Otroligt bra och allmänbildande podd! Rekommenderas starkt till alla som vill hänga med i viktiga händelser.
En väldigt välproducerad och bra podd som är värd att prenumerara på. Ämnena är ofta tunga men framställs sakligt och nyanserat utan pekpinnar.
P3 dokumentär är min favoritpodd. Det går alltid att hitta något spännande ämne som man vill lyssna på. De bästa avsnitten enligt mig handlar om hur brott har uppklarats. P3 dokumentär som sällskap på promenad eller under städning gör allt lite roligare!
Verkligen en intressant podd, Har lärt mig så mycket och fått intresse för så många nya ämne efter att ha hört om de i podden. Älskar att de gör professionell research och grundliga analyser,
En spännande podd på många sätt. Tar upp viktiga ämnen som man lätt fastnar i och vill veta mer om.
Älskar dokumentärer i alla former.
En av mina favoritpoddar! De äldre avsnitten återkommer ständigt, folkbildning på hög nivå! Det finns till och med avsnitt som jag har lyssnat flera gånger på.
Lyfter intressanta ämnen och har lagom långa avsnitt! Avsnitten handlar ofta om ämnen som berör och engagerar människor! Intressant lyssning!
jag slukar i stort sett allt på p3 dokumentär. et är perfekt att ha i lurarna på promenaden eller på bussen till och från jobb.
P3 dokumentär är helt klart det bästa man kan ha i lurarna under långpromenader eller cykelturen till och från jobbet!
Lyfter alltid intressanta ämnen, har en bra uppbyggnad och fångar lyssnare. Samtidigt får man lära sig massor av nya saker!!
P3 dokumentär är en bra och podcast. De har välproducerade och intressanta avsnitt och många av avsnitten har jag lyssnat till ett flertal ggr, rekommenderas!
En av mina bästa poddar! Välproducerad med ständigt aktuella ämnen. Gillar särskilt avsnitten om diskoteksbranden i Göteborg, Fallet Linda Chen och kidnappningen av Uppsalastudenten.
P3 dokumentär är en fantastisk podcast som tar upp allvarliga och ibland fruktansvärda händelser på ett intressant sätt. Den skapar en känsla som gör att man fastnar och vill höra mer. Perfekt sätt att mixa både underhållning och utbildning.
P3 Dokumentär är en mycket intressant podcast som tar upp många olika intressanta ämnen. Podcasten är perfekt att lyssna på under en promenad eller under en städning. Ett i mitt tycke extra intressant avsnitt är det om stormen Gudrun. Även avsnittet om våldtäkten i Billdal är mycket bra.
Alltid intressanta dokumentär som fångar ens intresse. Lyssnade på dokumentären om ridskolan där tränaren förgrep sig. Ohyggligt otäckt och alla vi inom ridbranschen vet ju vem denna ökända man är.
Älskar denna podcast, alltid så bra berättande och många bra fall att lyssna på! Helt klart en av mina favoriter
En av mina absoluta favoritpoddar. Välproducerade, alltid aktuella ämnen och känns mer professionella än många andra dokumentärpoddar som ibland gottar sig lite för mycket i andras olycka.
Min favorit bland podcasts den tar upp sånt du kanske hört om men inte vet så mycket om. Här går man in på djupet Och gör den på nära håll.
Jag fullkomligt älskar P3s dokumentärer och det är hit jag alltid vänder mig om jag vill lära mig något nytt, eller vill förstå något bättre som jag har läst och sett om. Fantastiskt!
Hur kan en podcast/program överleva i så många år och ständigt kännas aktuellt och viktigt? Helt otroligt hur bra näst intill alla avsnitt är!
Världens bästa podcast!!!!! Spännande, välgjord och aktuell!! Det är nästan som att lyssna på en liten bok.