Caroline Eriksson

Användarprofil

Livet efter dig

Film från 2016 regisserad av Thea Sharrock
Både boken och filmen är fantastiska! Kärlek, humor, glädje och sorg! En får både skratta och gråta till denna filmen!
Intressant och bra skriven bok, texten är lätt att hänga med i och jag tycker att författaren ger många bra och tydliga exempel!

Titanic

Film från 1997 regisserad av James Cameron
En klassiker! Kärlek, spänning och sorg, allt i denna film och så får en ju en bit historia också! Rekommenderas att se!

Renoveringsobjekten

Bok av Eli Åhman Owetz
Renoveringaobjekten är en fristående bok men några av karaktärerna från tidigare bok finns med. En härlig och mysig feelgood som jag verkligen gillar! Härliga karaktärer och jag gillar storyn!

Vem där?

Brädspel skapat av Theo Coster och Ora Coster
Roligt spel som jag tycker passar både barn och vuxen! Lockar till mycket skratt och man får tänka efter och fundera!

Bättre än världens bästa bok

Bok av Marc Eastmond och Jonas Karner
En fin bok om Loppan som ger sig ut på äventyr där hon får möta både Kapten krok och en krokodil som är rädd för vatten. Fantasi och magi i denna bok som är skriven ”på” rim och ramsor. Jag tycker om att de lyfter styrkan i berättandet!
Fina illustrationer!
Yatzy är ett kanonspel för ”alla åldrar”, kul och spännande tycker jag eftersom det inte har med kunskap att göra! Sist spelade jag med mina brorsbarn som är 6 & 8 år, vi skrattade, skojade och tränade på huvudräkning :)
Jag tycker så mycket om att läsa och lyssna till Mark, hans humor är och hans sätt att beskriva är fantastiskt, jag skrattar högt många gånger när jag läser denna bok!
Jag tycker väldigt mycket om nordiska kriminalromaner och några av mina favoritförfattare är Emelie Schepp, Camilla Grebe, Jo Nesbø och Jörn Lier Horst!

Yoga

Aktivitet
I Yinyoga finner jag alltid ro i kropp och sinne, det är en fantastisk och stillsam yoga och jag älskar hur mycket andetaget hjälper mig i mitt dagliga liv när jag ställs inför utmaningar!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.