Caroline Eriksson

Användarprofil
Jag tycker väldigt mycket om nordiska kriminalromaner och några av mina favoritförfattare är Emelie Schepp, Camilla Grebe, Jo Nesbø och Jörn Lier Horst!

Yoga

Aktivitet
I Yinyoga finner jag alltid ro i kropp och sinne, det är en fantastisk och stillsam yoga och jag älskar hur mycket andetaget hjälper mig i mitt dagliga liv när jag ställs inför utmaningar!

Flyga drake

Bok av Khaled Hosseini
En bok som börjar utspela sig på 70-talet i Afghanistan och handlar om pojkarna Amir och Hassan. En bok om vänskap, om att bära med sig och leva med ett beslut från barndomen och våga för att göra rätt.
En riktigt favorit, kan göras och varieras på så många sätt! Jag tycker det är som godast med massa parmesan ”på toppen”!
Jag har följt Björn en tid och det är en ynnest att få ta del av Björns klokhet. En bok fylld av så mycket, personlig med mycket visdom men också humor och sorg.
Så fort jag hör hans röst så blir jag lugn och vill bara fortsätta lyssna på det han ska säga, tack Björn för allt du delar med dig av!
Intressant och rolig podcast om hudvård, smink, hårvård etc. Mycket bra rekommendationer och kul att lyssna på för de är väldigt avslappnade med mycket humor!
Jag tyckte först den var svår att förstå men efter att ha läst den en gång till blev det mer tydligt.
Rolig och intressant bok som ger uttryck för olika normer och värderingar i vårt samhälle, är nog bra till boksamtal?
Bra podcast om olika människor som Kristin är nyfiken på! Intressanta och väldigt olika människor som är inbjudna och Kristin är en bra samtalspartner/intervjuare!
P3 dokumentär är en bra och podcast. De har välproducerade och intressanta avsnitt och många av avsnitten har jag lyssnat till ett flertal ggr, rekommenderas!
Lego är något som finns till och passar alla åldrar, roligt och spännande att skapa olika konstruktioner tillsammans.
Man får tänka & fundera samt släppa loss fantasin och bara låta kreativiteten flöda!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.