Livet efter dig

Me Before You
Film från 2016 regisserad av Thea Sharrock
8 varianter
Välj variant
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Ginza
29 kr + 39 frakt
Base.com
~66 kr (5.79 GBP)okänd frakt
Coolshop
69 kr fri frakt
Discshop
79 kr + 29 frakt
CDON
79 kr + 29 frakt
Zavvi.com
~88 kr (8.49 EUR)+ 6.99 EUR frakt
365games.co.uk
~113 kr (9.99 GBP)+ 2.99 GBP frakt
Shop4world.com
~113 kr (9.99 GBP)+ 6.99 GBP frakt
Adlibris
79 kr + 19 frakt
Ej verifierad butik
Livet efter dig
79 kr
Livet Efter Dig
79 kr
Livet Efter Dig
79 kr
Den vackraste kärlekshistoria man kan se på film, helt underbar och man blir så glad av att se denna film även om den är sorglig med. Den lyfter verkligen fram det fina i livet.
Så bra bok! Så bra film!

Den är helt enkelt en klass för sig. Jag tampas med att hålla ordning på känslorna och misslyckas. Det här är början på min kärlek för Jojo Moyes - nu kommer jag vilja läsa och se allt som har med henne att göra.
Har både läst boken och sett filmen och rekommenderar båda. En otroligt fin film om sorg och kärlek samt en hel del humor. Så vill du se en film som både får dig att gråta och skratta så rekommenderat jag denna starkt.
Plötsligt händer det! Inte många gånger som mina bokkaraktärer eller miljön blir gestaltade precis så som föreställer mig dem. En rörande film om kärlek, om livets tvära kast, om att våga ge och våga släppa taget.
Efter att ha läst boken så hade jag egentligen inte så höga förväntningar på filmen. En riktigt bra bok kan ofta vara svårslagen när den ska kortas ner på filmduken.
I detta fall blev jag positivt överraskad. Filmen är i samma klass som boken. Upplever att det mesta av handlingen som är av vikt finns med. En otroligt vackert gestaltad kärlekssaga med dess tillbehör och hjärtskärande sorg.
Filmen kan verkligen rekommenderas om du behöver släppa ut lite känslor och tårar. Jag ger den högsta betyg.
Jojo Mojes skriver underbara böcker och den som hon slog igenom stort med blev också en fantastisk film. Sam Clafflin och Emma Clarke är fantastiska som den Will och Louisa. En fin kärlekshistora växer fram mellan den besvärlige Will, som skadats svårt i en olycka och nu är bunden till rullstol, och den lite tokiga Louise. Underbar Feelgood film. Boken är snäppet bättre, men filmen ska man absolut se!