Annika Karlsson

Användarprofil

En dag i december

Bok av Josie Silver
En helt underbar bok om kärlek vid första ögonkastet. Lauries och Jacks första möte vid en busshållplats i London var bara en blick men som ingen av dem kunde glömma bort. Deras andra möte var då Lauries bästa vän presenterar sin nya pojkvän året efter. Samma kille som hon inte kunnat glömma och letat efter sedan den dagen i december. Vilken feelgood, korta kapitel och helt omöjlig att lägga ifrån sig!

En oväntad jul

Bok av Nathalie Cox
Underbart charmig bok om Charlie, som efter en olycka och ett avslutat förhållande, hamnar på sin kusins hundpensionat i Devon över julen. Hur det hektiska Londonlivet ersätts av nya bekantskaper och hundpromenader.
En härlig bok med mycket humor och fina karaktärs och miljöbeskrivningar.

Hemma hos Mark och Jonas

Podcast med Mark Levengood och Jonas Gardell
Underbar och varm pod om livet- klartänkt, humoristiskt och allvarligt. Om vardagens stora och små frågor. Ingen podd om man inte vill skratta rakt ut inför andra, eller innan läggdags.

Vinterbröllop

Bok av Sarah Morgan
Läkaren Katie och hennes föräldrar åker över till lillasyster Rosies spontanbröllop i Aspen efter en kort tids romans. Samtidigt som föräldrarna ger skenet av att fortfarande vara gifta med varandra.. En mysig vinterbok med feelgoodkänsla och härliga personskildringar!
Min absoluta favoritbok av Kinsella! Om förväxlingar, misslyckanden, mat och kärlek! Hur slump och lögn leder till förväxlingar och gapskratt.
Bästa saken att få är ting som man inte unnar sig själv. En gryta av bra kvalitet används ofta och länge!

Bara en gång om året

Bok av Sophie Kinsella
En shopaholic i juletider! När planerna inte blir som man tänkt utan istället vänds upp och ner när Becky Bloomwood tvingas planera och ha julen för första gången. Kinsella skriver briljant och charmigt och får en att flera gånger skratta högt!

Jul i strandhuset

Bok av Veronica Henry
En ny favorit av Veronica Henry! En riktig feelgood i juletider om familjeliv, tonåringar, livspussel och om att högtider kan innebära mer stress och måsten än det skimrande myset som eftersträvas då förväntningar och känslan att bli tagen för given gärna infaller. En riktigt bra bok där flera livsöden till slut flätas samman.
Perfekt gåva eftersom det inte är något man vanligtvis köper själv! En rolig och unik grej som passar de flesta vuxna men även för tonårsrummet!
Perfekta klappen till kollegan som dricker te. Mina fick varsin julkalender som de kan njuta av hela december och kan på så sätt hitta sin favorit till julen!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.