Annika Karlsson

Användarprofil

Blå dahlia

Bok av Nora Roberts
Första delen av triologin som utspelar sig på plantskolan i den amerikanska södern där änkan Stella flyttar in med sina små pojkar i sin avlägsna släkting Roz’s stora hus. Ett hus som som även visar sig vara hemsökt.. Hon träffar Logan, hennes motsats i livet, men ska hon våga tro på kärleken igen? Sann Roberts anda!

Goda grannar

Bok av Mattias Edvardsson
En mamma blir påkörd utanför huset i villakvarteret men var det en olyckshändelse? En spänningsroman som är svår att lägga ifrån sig, som får en att fälla ner persiennerna och undra vem grannarna egentligen är...
Vad döljer sig bakom dörrarna i de vanliga svenska villakvarteren?

Överlevaren

Bok av Nora Roberts
En spänningsroman av Nora Roberts. En vansinneskjutning med nästan 100 dödsoffer i ett köpcentrum lämnar överlevarna med hemska minnen och ärr för livet. Hjärnan bakom dådet är fortfarande på fri fot och ger inte upp förrän alla som överlevde fått betala.

Med hjärtat som insats

Bok av Simona Ahrnstedt
Dessie Dickson, utbildad militär, blir anlitad som livvakt till sin gamla kärlek Sam efter ett tragiskt avsked 15 år tidigare. Svensk fartfylld, erotisk bladvändare.

Lektioner i kärlek

Bok av Lucy Dillon
Underbar bok av Lucy Dillon! En varm berättelse om livets skörhet, om att våga och att lära sig om vad kärlek egentligen är. Jeannies fästman Dan blir påkörda av en buss på väg till deras bröllop efter att hon berättat för honom att hon vill ställa in ceremonin. Hon tvingas till eftertanke och självständighet bland nya vänner, även fyrbenta sådana.

Pucked Up

Bok av Helena Hunting
Första boken i Helena Huntings serie där man får träffa den spontanta Violet, helt utan kontroll på sin kropp eller vad som kommer ut ur hennes mun. Hon träffar Alex, kaptenen för hockeylaget. Ångande het, men med så många humoristiska inslag och feelgood som är Huntings kännetecken.
Helt underbar bok av Jojo Moyes som skildrar en ung flickas drömmar om att följa sin morfars fotspår på hästryggen. Boken skildrar Londons utsatta områden och relationen mellan djur och människa. Hur ett separerat par tvingas omvärdera sina liv och hur vägen framåt kan formas av tillfälligheter och möten med andra.

En dag i december

Bok av Josie Silver
En helt underbar bok om kärlek vid första ögonkastet. Lauries och Jacks första möte vid en busshållplats i London var bara en blick men som ingen av dem kunde glömma bort. Deras andra möte var då Lauries bästa vän presenterar sin nya pojkvän året efter. Samma kille som hon inte kunnat glömma och letat efter sedan den dagen i december. Vilken feelgood, korta kapitel och helt omöjlig att lägga ifrån sig!

En oväntad jul

Bok av Natalie Cox
Underbart charmig bok om Charlie, som efter en olycka och ett avslutat förhållande, hamnar på sin kusins hundpensionat i Devon över julen. Hur det hektiska Londonlivet ersätts av nya bekantskaper och hundpromenader.
En härlig bok med mycket humor och fina karaktärs och miljöbeskrivningar.

Hemma hos Mark och Jonas

Podcast med Mark Levengood och Jonas Gardell
Underbar och varm pod om livet- klartänkt, humoristiskt och allvarligt. Om vardagens stora och små frågor. Ingen podd om man inte vill skratta rakt ut inför andra, eller innan läggdags.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.