Hemma hos Mark och Jonas

Podcast med Mark Levengood och Jonas Gardell
En podd hemifrån Mark Levengood och Jonas Gardell. Om vardagen, samtiden och livet i allmänhet. Ansvarig utgivare: Caroline Pouron
Gillar man Mark och Jonas kommer man att älska sen här. Här pratar de som vanligt om olika saker de varit med om. Jonas pratar på och Mark får knappt en syl i vädret, men nu har han fått ett eget inslag där Jonas ska vara tyst. Men det är ett kärleksfullt käbbel mellan dem. Man småler mest hela tiden när man lyssnar på deras klokheter.
Underbar och varm pod om livet- klartänkt, humoristiskt och allvarligt. Om vardagens stora och små frågor. Ingen podd om man inte vill skratta rakt ut inför andra, eller innan läggdags.
Vill man få sig många goda skratt och roas av anekdoter från Mark och Jonas' vardag så är det här rätt ställe!

Mark är underfundig men jordnära på det sätt vi alla lärt känna honom sedan tiotals år, medan Jonas får mig att både gapa och gapskratta genom sitt fullständigt enastående egenkära sätt att lyfta upp sig själv och skymfa Mark. Dialogen mellan detta kärlekspar är synnerligen underhållande och de diskuterar både vardag och minnen och bjuder in lyssnarna att skicka bidrag av olika slag.

Under den långa isoleringen pga Corona tar Mark och Jonas oss med in i sin vardag och berättar om allt mellan himmel och jord, stundvis möter vi Marks sorg då mamman går bort mitt i den svåra tid då man knappt kan röra sig mellan Sverige och Finland, andra gånger är flamset så hejdlöst att man känner sig som en del av dessa knäppgökars liv. Och icke att förglömma kattskrället som saboterar så många sändningar med sitt oljud, Jonas tilltalar detta husdjur med så underbart burdusa ord att jag inte kan annat än skratta förtjust och förskräckt!