Förr eller senare exploderar jag

The Fault in Our Stars
Film från 2014 regisserad av Josh Boone
En jättebra film som passar alla åldrar och berör tittaren. Rekommenderar alla att se denna underbara film!
Lika fantastisk som boken är denna känslosamma film som, från 3 olika perspektiv, visar hur ungdomar hanterar cancer. Hazel, som har accepterat sitt öde, men tänker på de som blir kvar. Augustus, som tycker att livet är en berg- och dalbana som bara går uppåt. Och slutligen Isaac, som bit för bit förlorar sin kropp till cancern, på ett ganska bokstavligt sätt.
Föräldra-oro, ungdomsdrömmar och kärlek. Vilken alldeles underbar kompott av det som påverkar oss så ofta i livet. Vare sig du själv eller någon du känner har/haft/aldrig haft cancer kan du troligen relatera till någon av dessa komplexa men ändå så allmänmänskliga karaktärerna. Som ett stort fan av John Greens böcker kan jag säga att filmen INTE är en besvikelse. Den fångar precis den där poetiska och eftertänksamma känslan som Green så väl förmedlar i sina böcker.
Var beredd på ett par tårar, men jag rekommenderar den starkt.
Den här filmen - boken - är en av mina favoriter. Jag har alltid gillat John Green och tyckt om alla hans böcker, men speciellt den här filmen och boken har en speciell plats i mitt hjärta. Det är så fantastiskt, sorgligt, lyckligt, humoristiskt och sårbart på samma gång. Jag grät när jag tittade på filmen och det här är enda boken jag någonsin har läst om. Tror till och med att det här kan vara min favoritbok och favoritfilm någonsin.
Så fin och samtidigt så sorglig film. Cancer och Cystisk fibros är verkligen hemska sjukdomar. Men en fantastisk story om två ungdomar som träffas och blir kära i varandra