Stolthet & fördom

Pride & Prejudice
Film från 2005 regisserad av Joe Wright
Perfekt för dig som gillar romantik och filmer som utspelar sig på 1800-talet! Detta är en film jag sett flera gånger förr och kommer se flera gånger i framtiden. Jag absolut älskar allt med filmen; miljöerna, kläderna, karaktärerna, allt! Rekommenderar starkt filmen och alla andra Jane Austen-baserade filmer!
Kan se den här filmen hur många gånger som helst och jag blir aldrig less. Åh mr Darcy let me love and adore you.
Älskar både boken och filmen och rekommenderar båda! En härlig film som jag sett mer än en gång. Skulle säga att filmen nästan är lika bra som boken. Här har man verkligen fått med alla de viktiga delarna som finns i romanen och gjort om det till film. Så är du en person som gillar romantik och filmer som utspelar sig på 1800-talet så kan jag lova dig att Elizabeth Bennet och Mr Darcys kärlekshistoria inte kommer att göra dig besviken.
Har velat se denna filmatisering av Stolthet & fördom jättelänge, så när den nyligen kom på Netflix såg jag den på direkten! Skådespelarna är riktigt bra (speciellt Keira Knightly som spelar Elizabeth Bennett), klänningarna är otroligt vackra och den omgivande naturen likaså. Tycker verkligen att filmen gör Jane Austens roman rättvisa, så om du gillar boken (eller bara vill fly verkligheten en stund med ett väldigt välgjort kostymdrama) - se filmen!