Saga Eriksson

Användarprofil
Härlig och lättläst bok. Perfekt när man bara vill ha något mysigt att läsa. Älskar när man får skratta tillsammans med karaktärerna och det fick man en hel del. Perfekt för sig som gillar kärlek och humor!

Den unga eliten

Bok av Marie Lu
Riktigt spännande bok som var svår att lägga ifrån sig. Gillar du fantasy och spänning så rekommenderar jag helt klart denna!
Vilken bok! Var som fastklistrad från första sidan. Så spännande men även ledsamt att få se hur och varför Coriolanus Snow (President Snow) blev som han blev. För alla som gillade de första Hunger games böckerna så säger jag bara LÄS!

Delirium

Bok av Lauren Oliver
Vilken bok! Så otroligt spännande och så svår att släppa. Har nu på en vecka sträckläst hela serien och kan bara säga wow. Var fast efter första sidan. Gillar du Hunger games eller Divergent så kommer du älska denna bokserie!
Perfekt present! Finns något för alla, allt från romaner, kokböcker, pysselböcker och mycket mer. Härligt att få krypa upp i soffan med en ny bok att läsa.
Vem gillar inte choklad? En chokladask är en perfekt present i juletider som hela familjen kan njuta av framför teven eller under sällskapsspelet.

Five Feet Apart DVD

Film från 2019 regisserad av Justin Baldoni
En otroligt fin film där vi får följa Stella och Will som båda lider av en svår lungsjukdom (cystisk fibros).
De möts på sjukhuset och blir förälskade men pga sjukdomen så måste de vara "six feet apart".
Är du redo för gråtkalas så kan jag helt klart rekommendera denna!
En spännande bok med mycket hundar och en del romantik. Här får vi följa hundföraren Fiona och hennes labrador retrivers som är tränare för att kunna söka upp människor som har försvunnit. En perfekt bok för de personer som gillar spänning men framförallt för de som gillar hundar.

Till alla killar jag har gillat

Film från 2017 regisserad av Susan Johnson
Härlig ungdomsfilm i high school miljö, om kärlek och livet. En lättsam och mysig film med mycket humor.

Stolthet & fördom

Film från 2005 regisserad av Joe Wright
Älskar både boken och filmen och rekommenderar båda! En härlig film som jag sett mer än en gång. Skulle säga att filmen nästan är lika bra som boken. Här har man verkligen fått med alla de viktiga delarna som finns i romanen och gjort om det till film. Så är du en person som gillar romantik och filmer som utspelar sig på 1800-talet så kan jag lova dig att Elizabeth Bennet och Mr Darcys kärlekshistoria inte kommer att göra dig besviken.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.