Saga Eriksson

Användarprofil

Maskeradnatten

Bok av Alice Ekström
Vilken bok! Fastnade redan efter första sidan och sträckläste denna fantastiskt spännande fantasy roman. Rekommender Maskeradnatten för alla som gillar fantasy. Kan knappt vänta på att få läsa fortsättningen om kvinnan med tusen ansikten.

PS från Paris

Bok av Marc Levy
En underbar bok! Så härlig och lättläst precis som en feelgood ska vara. Perfekt för dig som gillar humor och romantik.
Härlig och lättläst bok. Perfekt när man bara vill ha något mysigt att läsa. Älskar när man får skratta tillsammans med karaktärerna och det fick man en hel del. Perfekt för sig som gillar kärlek och humor!

Den unga eliten

Bok av Marie Lu
Riktigt spännande bok som var svår att lägga ifrån sig. Gillar du fantasy och spänning så rekommenderar jag helt klart denna!
Vilken bok! Var som fastklistrad från första sidan. Så spännande men även ledsamt att få se hur och varför Coriolanus Snow (President Snow) blev som han blev. För alla som gillade de första Hunger games böckerna så säger jag bara LÄS!

Delirium

Bok av Lauren Oliver
Vilken bok! Så otroligt spännande och så svår att släppa. Har nu på en vecka sträckläst hela serien och kan bara säga wow. Var fast efter första sidan. Gillar du Hunger games eller Divergent så kommer du älska denna bokserie!

Bok

Produkttyp

Använd bok som present

Perfekt present! Finns något för alla, allt från romaner, kokböcker, pysselböcker och mycket mer. Härligt att få krypa upp i soffan med en ny bok att läsa.

Chokladask som present

Vem gillar inte choklad? En chokladask är en perfekt present i juletider som hela familjen kan njuta av framför teven eller under sällskapsspelet.

Five Feet Apart

Film från 2019 regisserad av Justin Baldoni
En otroligt fin film där vi får följa Stella och Will som båda lider av en svår lungsjukdom (cystisk fibros).
De möts på sjukhuset och blir förälskade men pga sjukdomen så måste de vara "six feet apart".
Är du redo för gråtkalas så kan jag helt klart rekommendera denna!
En spännande bok med mycket hundar och en del romantik. Här får vi följa hundföraren Fiona och hennes labrador retrivers som är tränare för att kunna söka upp människor som har försvunnit. En perfekt bok för de personer som gillar spänning men framförallt för de som gillar hundar.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.