Once Upon a Time in Hollywood

Film från 2019 regisserad av Quentin Tarantino
En film som passar filmfantaster med ett scenario som får tittaren att bita på naglarna hela vägen igenom. Lågmält blandas med svulstigt, och dialogerna är som alltid fyllda av Tarantinos klassiskt mörka och absurda humor. Enligt vissa en något för utdragen film men för de flesta ett verk som det inte går att få nog av.
Tarantino har gjort det igen!
Ett riktigt mästerverk. Snygga genomtänkta scener, handling och passande musik.
Underhållande till max!
Man kan se om filmen flera gånger då det alltid dyker upp någon ny detalj som man missat innan.
Den här filmen började riktigt bra och spännande. Men sen gick det bara utför och jag och min man visste inte om vi skulle skratta eller gråta... väldigt nyfiken på vad som gick i huvudet på både manusförfattare och regissörer...
En underhållande och välgjord film fylld med stora talanger. Foto och musik tillsammans är mästerligt. Det bjuds på ett par fantastiska scener. Brad Pitt och Leonardo DiCaprio är imponerande i sina roller. Definitivt en sevärd skapelse av Tarantino.
Till en början rolig, men på slutet spårar den ur fullständigt. Tycker Di Caprio och Pitt gör sina rollkaraktärer på ett trovärdigt sätt. Quentin Tarantino är ju unik i sitt filmspråk och så även här. Känner mig nöjd att jag sett den men kommer inte titta på den igen, mest passet råa slutet.
Intressant film om en skådespelare och hans stuntman som vävs ihop med ett alternativt slut på Sharon Tates fruktansvärda öde.
En känd cineast, med den här filmen presenterar Quentin Tarantino sin version av ett Hollywood där ingen är större än sin senaste succé och där verkligenheten ibland är absurdare än vita duken. I centrum står Leonardo di Caprio, som spelar en filmhjälte som oroar sig för att hans stjärna håller på att falna, och Brad Pitt, hans stuntman som är både tuffare och coolare än sin chef men också djupt dubiös. Spänningen ökar under filmens lopp, som långsamt bygger upp mot den stora finalen och sann Tarantinoanda går det knappast att gissa vad som kommer hända annat än att något stort är på gång.