Cecilia

Användarprofil

Knacka på

Bok av Anna-Clara Tidholm
Mysig och fin bok för de minsta. Inbjuder till aktivitet, både under lässtunden och efter. Pedagogisk och lätt att hantera i sin storlek. Lär barnet både motorik samt färger.

Vill äta hälsosamt

Tips för den som...
Finns många bra böcker för den som vill ha tips och infallsvinklar. Börja i liten skala och med ett litet steg i taget, tänk på att göra hållbara små förändringar som enklare blir en god vana än att göra stora drastiska åtgärder som är svårare att hålla över tid.

Om du har svårt att komma igång själv - ta hjälp av en dietist för att få bra och personlig rådgivning.

Skäringer & Mannheimer

Podcast med Mia Skäringer och Anna Mannheimer
Anna och Mia är starka och härliga människor som bjuder till både skratt och allvar i sin podd! Viktiga ämnen!

Ett litet steg på vägen

Bok av Jenny Fagerlund
Mysig bok med fina miljöbeskrivningar. Tycker om att den utspelar sig i Sverige och hur vår vackra fjällmiljö skildras! Tycker också att Jenny skildrar känslor och situationer på ett bra sätt i hur två föräldrar kan hitta en bra relation till varandra efter en separation, svårigheterna för ett barn att passa in och samtidigt till viss del visa de krav som ställs på barn idag. Även svårigheterna att som mamma balansera vardagen med barn, jobb och det egna känslolivet. Lättläst och efterlämnar en skön känsla i sinnet.

Rättegångspodden

Podcast med Nils Bergman
Spännande och intressant podd! Intressant mycket för att den är ordentligt genomarbetad och för att mycket drivs av att man får höra ljudupptagningar från rättegångarna och på ett sätt också bilda sin egen uppfattningen.

Dockorna

Bok av Katarina Wennstam
Alltså, vad jag gillar Katarina Wennstams böcker! Älskar det kvinnliga perspektivet, hur karaktärerna utvecklas både i sig själva och i relationerna till varandra men framförallt att jag alltid lär mig något nytt och får andra perspektiv på hur kvinnor behandlas i allmänhet och i det rättsliga i synnerhet! Just denna bok slutar med en riktig cliffhanger och nu väntar jag otåligt på nästa bok!

Biobesök som present

Skulle säga att detta är den perfekta presenten till typ alla! Brett utbud som ständigt förändras, känns lyxigt och lägg gärna till lite extra på presentkortet så det räcker till snacks!

Becoming

Bok av Michelle Obama
Är inte superintresserad av politik och inte av amerikansk politik, men detta är ändå en bok jag gärna ville läsa då jag hört mycket om den och den känns väldigt aktuell just nu!

Den (lilla) bild jag fått av paret Obama under deras 8 år i Vita Huset har förstärkts när jag läst Michelle Obamas historia. Vilken otroligt stark familj, de känns medmänskliga, omtänksamma och har en fantastisk tilltro till andra människor och deras förmågor! Vilken skillnad de lyckades åstadkomma under sina år som president och First lady ändå! Riktigt intressant historia att få läsa och även om det tog lite tid att komma igenom den så är jag väldigt glad att jag tagit mig tiden att läsa. Jag har inte så mycket tillövers för herr Trump och är väldigt glad över att författarens sin på ett sakligt men ändå tydligt sätt får liv att framkomma i slutet av boken.

Gryta

Produkttyp

Gryta som present

Klassisk, praktisk, oumbärlig i köket! En stjärna i skåpet vars namn den förvaras i till och med uppkallats efter!
Finns så otroligt många bra grytor idag i både fina färger och praktiska material.
En riktigt bra gryta har man användning g av under många många år framöver!

En enda hemlighet

Bok av Simona Ahrnstedt
Hett, spännande, erotiskt, komplicerat, jetset liv möter fattigt liv i Afrika. En bok med mycket kontraster och motsatser! Känner mig bitvis väldigt pryd när jag läser! 😅
Samtidigt är det något som griper tag som gör att boken är svår att släppa ifrån sig. Cliffhanger på slutet så nu bara måste jag få läsa den tredje delen för att få veta hur det går! 🤓
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.