Rättegångspodden

Podcast med Nils Bergman
Rättegångspodden fördjupar sig i uppmärksammade brott och sammanställer rättegångarna till dokumentära berättelser.
Spännande dramatisk och dom som gjort podecasten har ett bra upplägg som gör att man sitter på nålar och fundera över hur det ska gå. Oväntade avslöjanden och bevis som binder eller friar. Beskrivning av podcasten är kort och gott SPÄNNADE.
Intressant podd med annorlunda vinkling där man får höra utdrag ur rättegångar. Intressanta och aktuella fall som tas upp.
Otroligt bra och spännande. Intressant att få höra direkt från rättegången. Och hur sjuka brott en del kan begå.
Spännande och intressant podd! Intressant mycket för att den är ordentligt genomarbetad och för att mycket drivs av att man får höra ljudupptagningar från rättegångarna och på ett sätt också bilda sin egen uppfattningen.
En mycket bra podcast, med intressanta avsnitt som är lätta att följa med i och förstå. En stor favorit.
Den bästa podcasten som finns. Han presenterar en objektiv bild på rättegångar och stora fall i Sverige. För vi får ta del av rättegångarna genom lurarna
Bästa podden. Den är nyanserad, tillräckligt lång och informativ. Synd att det inte finns fler avsnitt.
Mycket intressant podcast med många olika avsnitt. Lärorikt att lyssna och sakligt och enkelt förklarat!
Mycket intressant o bra podd. Gripande att få komma så nära inpå fall o rättegångar. En podd som berör mycket o ger mycket känslor.
En mycket intressant podd, där man får höra vittnesmålen från tingsrätten, varvat med Nils Bergmans bakgrundsbeskrivning och förklaringar. Man får en helt annan bild av olika mål när man själv får höra vad de inblandade har sagt,, jämfört med att bara läsa i medier.
En mycket intressant pod. Om man gillar brott av olika slag . Perfekt att ha på på rasten på jobbet tex. Skrämmande hur mycket skit som händer i Sverige. Finns det medta av olika brott och hur lagen kan gå till.
Världens bästa och mest spännande podd. Jag gillar allt som har med brottsbekämpning att göra och se när skurkarna blir haffade.
Det är är otroligt intressant och välgjord pod som jag mer än gärna lyssnar på. Är du intresserad av att lyssna på olika fall, mindre grova till riktigt grova fall så lyssna på Rättegångspodden för ni kommer inte bli besviken. En stor favorit bland de podcast jag lyssnar på