Annelie Mattsson

Användarprofil
En gripande bok. Och man inser hur fort man kan hamna i ett förhållande som inte är bra för en. De får en verkligen att tänka efter.

Hart of Dixie

TV-program från Netflix
En serie för alla er som älskar kärlek lika mycket som mig! Sträck såg alla säsonger, ville absolut inte att den skulle ta slut
Väldigt trög startad bok, tar sig lite mer eftersom. Men de händer lite för lite i den för min smak. Den är okej, men ingen bok jag önskar att den inte skulle ta slut.

En shopaholic säger ja

Bok av Sophie Kinsella
En fortsättning där man får följa Rebecca inför hennes stora dag. Och som vanligt kan hon inte riktigt kontrollera sig när de gäller inköp. Så de spårar ur, men nu måste hon ju även förklara sina inköp för sin blivande man.... Helt okej bok faktiskt men man vill ändå läsa hela och inte sluta.

Outlander

TV-program från Netflix
En serie som innehåller allt jag begär spänning, sorg och romantik. Var fast efter första avsnittet fast jag sagt länge att jag aldrig skulle se den.
Otroligt bra skriven bok om hur de är att leva med bipoläritet.
Man känner igen sig i allt hon skriver.
Rekommenderar den varmt.

Bron

TV-program från Netflix
Otroligt bra! Älskar Saga, rå ärlig, lindar inte in något. En serie som man inte kunde sluta titta på.
Gillar handlingen, lite spänning och man vet inte riktigt hur kärleks historien ska sluta. Lite mycket gud inblandadt. Men de funkade
Små saker är oftast väldigt uppskattat. Allt från att du kommer på ett besök till att du bara ringer för att kolla läget.

Vill må bättre

Tips för den som...
Rensa ut alla energi tjuvar i ditt liv. Sen att ta sig ut en stund varje dag i friska luften gör sitt också. Man blir piggare och mer klar tänkt.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.