Fallen jag aldrig glömmer

Podcast med Hasse Aro
Hasse Aro om podden "Under alla år som jag gjort Efterlyst har jag träffat hundratals brottsoffer som alla vill ha upprättelse genom att den skyldige ställs till svars, men den här podden handlar inte om brottsoffer. Den handlar inte om förövare. Den här podden handlar om de som gör sitt jobb. De som ser till att den skyldige åker fast. De som ger brottsoffren upprättelse. Den här podden handlar om utredarna som löste FALLEN JAG ALDRIG GLÖMMER..." Mail: fallen@ilikeradio.se
Otroligt spännande podd där de mest fruktansvärda och fasansfulla brott tas upp. Hasse Aros lugna och milda röst för oss igenom brotten och berättar och intervjuar på ett enkelt och tydligt sätt.

Avsnitten är lagom långa vilket är bra för man fastnar lätt i det berörda brottet.
Hasse Aro är en favorit när man lyssnar på brott eller kollar på tv-programmet Efterlyst. Han tar upp fall som är intressant att lyssna på och hans röst och hur han lagt upp podden gör att man bara vill lyssna mer och mer. Tips!
En bra podd som beskriver olika fall ut ett annat perspektiv, intervjuerna är givande. Upplägget är bra och intressant
Otroligt bra, och världens bästa röst att lyssna på. Verkligen värld att lyssna på om man gillar brottspoddar.
Fallen jag aldrig glömmer, podcasten där Hasse Aro tar upp fall som satt djupa spår hos alla. Hasse har förmågan att med sin röst fängsla o man vill bara lyssna mer o mer på honom. En pod som väcker känslor o berör.
Hasse Aro berättar om spännande intressanta brottsfall och gör det bra även om det ibland känns som om han står och stampar i mitten av poden för att trissa upp spänningen inför upplösningen.
Hasse Aro är fantastiskt . Bara hans röst är härligt att lyssna på.
Att få ta del av olika fall som han inte kan glömma är spännande.
Det är konstigt att man kan tycka att så mycket ondska och fel är intressant att höra.
Men är du intresserad av det så detta posen för dig.
Spännande podcast där Hasse Aro på ett klarsynt sätt går igenom fall som han aldrig kommer glömma. Mycket välgjorda avsnitt där han granskar fall som de flesta hört talas om men som inte alla vet så mycket om. Den biten blir det onekligen förändring på efter man börjar lyssna.
Riktigt bra podd för någon som gillar Krim; som jag. Det enda som är synd är att det är så få avsnitt.
Lyssnar sällan på poddar, men gillar Hasse Aro och dessa fall han tar upp är spännande och svra att sluta lyssna på.
Jag brukar inte direkt lyssna på några poddar. Men när jag väl gör det så är det här en av mina favoriter. Den gör definitivt bilresan till jobbet lite mer spännande och intressant. Det finns många poddar och dokumentärer som pratar om brotten utifrån offrens- eller förövaren perspektiv, jag gillar att Hasse Aro pratar om brotten utifrån utredarnnas perspektiv.