annebannesbokhylla

Användarprofil
Boken är djup och så brutal samtidigt. En bok om destruktivt förhållande och om hur man kanske kan ta sig ur ett sådant förhållande och hur en narcissistisk person är. En viktig bok på alla plan då den även innehåller tips, stöd och pepp.

Det var lite snurrigt i början men det blev bättre ju mer jag läste men det tog lite tid.

Omslaget är fint och härlig färg.och som det står på omslaget:
" En sann kärlekshistoria med farliga konsekvenser".

Rekommenderar er att läsa den här boken!

Gunnar psykologen

Bok av Anders Fagerlund
Nu är den här boken utläst. Den var lite intressant, bra skrivet. Enkel att hänga med i och enkel att läsa.

En bok om en ung mans försök att förstå sig själv i relation till sitt yrke, samhällsinstitutionerna och sina nära. Ett psykologiskt drama.

Dotter av Jord

Bok av Ann-Catrin Mattsson
Vilken fantastisk bok jag nu har läst ut. Vilket språk! Och så noggrant beskrivet av karaktärerna så det känns som att jag lever med i boken. Författaren har lyckats bra med att få se perspektivet från fler karaktärer än huvudkaraktärerna vilket jag gillar. För jag tycker att det gör hela berättelsen så levande.

Det var svårt att lägga undan boken. En riktig bladvändare. Spännande och magisk på samma gång. Jag hoppas det kommer en uppföljare för vill bara läsa mer och mer.

Omslaget är så fantastisk snyggt då jag tycker att grön och guld gifter sig så bra tillsammans.

Jag saknar dig

Film från 2011 regisserad av Anders Grönros
Det här är en troligt rörande historia som fastnade i mitt hjärta direkt. En väldigt bra film som skildrar den verkliga händelsen. Rekommenderas att se!

Levande död

Bok av Mikael Ressem
Boken är väldigt spännande, välskriven och oförutsägbar. Bladvändare är den definitivt. Ser fram emot att läsa nästa bok i den här deckarserien. Bra ihopskrivet med dåtid och nutid, och att även få följa det privata livet och inte bara inom arbetet.

I amasonens närhet

Bok av Mocki Hägg
Det här är en välskriven och intressant bok. Tyckte det gick snabbt att läsa den och tycker även den är lättläst. Spännande som gjorde att jag inte ville sluta läsa den!

När skuggor möts

Bok av Katrin Stensparre
En riktigt spännande och välskriven bok, en riktig bladvändare. Trots tjockleken på boken så gick det snabbt att läsa och känna sig med i boken. Rekommenderar er att läsa den!

Mörkt paradis

Bok av Maria Hernius
Olidligt spännande, vidrig och skrämmande emellanåt, välskriven, bladvändare. Slutet gör att man bara vill ha mer och mer. Älskar karaktärerna och hur författaren beskrivit dem, likaså miljön. Många många plus från mig.

Pojkarna

Bok av Cecilia Sahlström
Ännu en gång har författaren tagit mig med storm. Jag är ett stort Fan av hennes tidigare böcker och mina förväntningar var höga och givetvis uppnådde boken alla förväntningar och lite mer än så.

Likt ett tuggummi som fastnar i ens hår och aldrig vill lossna kände jag mig som när jag började lyssna på boken. Boken är olidligt spännande, skrivet på ett sätt som är lätt att förstå, uppläsaren av ljudboken är en stor favorit och skildringen kring ungdomar, sex och våld är perfekt. För så är det även i verkligheten och ett viktigt ämne att både skriva och prata om.

Jag verkligen älskar alla Cecilias böcker men den här är snäppet bättre! Och jag som sagt att inget är bättre än Beck, Wallander, Morden i Sandhamn, Lyckoviken m.fl men där hade jag fel och tar tillbaka det. Den här boken slår allt inom kategorin Deckare/Kriminalromaner

Utmattningssyndrom

Bok av Emma Holmgren och Sofia Göthe
En otroligt viktig bok. Många idag lever med utmattningssyndrom och alla får olika symtom. Vissa mer eller mindre. Väldigt bra skriven och jag kan varmt rekommendera den till alla
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.