annebannesbokhylla

Användarprofil

Den onda systern

Bok av Karen Dionne
Idag läste jag ut den här gripande och välskrivna bok. Så spännande, en riktig nagelbitare och kunde absolut inte lägga undan den när jag väl började läsa.

Lögnspiran

Bok av Joseph A. Davis
Men jisses va galet bra den här var! Jag älskar karaktärerna som är underhållande att följa, en välskriven bok. Efter varje kapitel så ville jag bara läsa mer och mer. Boken är den första fristående i bokserien Marduriens Ljus och det är inom samma värld som bokserien före denna, Markus av Trolyrien. Boken får full pott av mig
Jag tyckte novellerna var bra och intressanta. Och en söt liten bok med väldigt fint omslag. Gillar du noveller ska du absolut läsa den här

De bevingade

Bok av Gustav Eriksson
En debutroman som jag tyckte det tog lite tid att komma in i. Men desto mer jag läste så desto mer blev jag helt fast. Jag tycker att den förövrigt är lättläst, välskriven och du kommer inte bli besviken om du tänkt läsa den. Ett plus att kapitlen inte var långa alls vilket jag gillar i böcker.

Maskrosor och gula träskor

Bok av Camilla Nilsson
Det är en fin bok som skildrar livet om en liten flicka i en dysfunktionell familj på 70-talet. Det är små dikter, om psykisk ohälsa, missbruk och att allt går att läka. Jag brukar dock inte läsa dikter, inte alls faktiskt men den här berörde mig på djupet och det är det viktigaste i en bok, oavsett om jag tycker om genrern eller inte.

Glasvaggan

Bok av Henna Johansdotter
Vilken bra bok det här var/är! En välskriven bok, detaljerad beskrivning kring teknologin. En dystopisk värld med riktigt bra skildringar runt de olika samhällena. Boken rekommenderas starkt till dig som gillar denna typ av genrer men även du som vill testa något nytt.

Gränsmark

Bok av Aino Trosell
Den här boken har något extra som jag inte kan sätta fingret på. Den är så bra skrivet, spännande och en gnutta humor. Rogivande att få följa Siv och livet i Finnmarken som lantbrevbärare. Miljön gör att jag känner mig levande i boken då den känns igen. Många extra plus i kanten från mig

Svarta nejlikan

Bok av Mats Fors
Den här boken är otroligt spännande, intressant och författaren har kunnat skriva detaljerat och välskrivet kring motståndsrörelsen och mycket annat i boken. En bok innehållande både text och bilder och är väldigt faktaspäckad. Längst bak i boken finns några sidor fylld med personer och vilken sida det skrivs om dessa och mycket källfakta. En berättelse om passion, mod och humanitet. Rekommenderas starkt!

Natt över Oslo

Bok av Mats Fors
Jag läst den här debutromanen som jag tyckte var väldigt bra. Det är en gripande, välskriven och en intressant berättelse som jag varmt kan rekommendera. Jag älskar att läsa allt kring judar, 1920-1940 talen så denna var perfekt för mig.

Söker du här?

Bok av Stina Sundling
En bok som inte alls höll mina förväntningar om den. Tyckte den blev lite enformigt med dejter och finner inget roligt i den. Men omslaget var jättefint och boken var inte lång som många böcker är. Men som man säger, smaken är som baken. Kanske just du gillar den!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.