Söker du här?

Stina Sundling
Jag känner igen mig så mycket i den här boken. Jag är kanske inte rätt ålder precis men jag känner igen mig med djugeln av nätdejtandet och då gjorde jag det endast över några få månader och hur det tog över mitt liv. (Träffade faktiskt en fin kille men var bara fel tillfälle och blev inget om det.) Det känns så otroligt konstigt men ändå ganska lättande att min erfarenhet liknar andras, andras som är 20 år äldre än mig.

Jag må inte känna igen med att ligga med så många som Stilla, och jag dömer henne verkligen inte. Ligg om du vill ligga! You go girl, synd bara att du inte har hittat killar som inte bara bryr sig om du själv. Men ligg på vetja! Det här är någon som inte ger upp även fast allt känns skit. Och jag önskar att jag hade samma glöd som dig.

Jag tror den här boken passar den som har gått igenom nätdejtande men även lite mer mognare kvinnor som börjat dejtat lite senare i livet och känner att de inte riktigt förstår det. Den här boken kommer hjälpa dig med att du är inte ensam.

Jag kommer ge den här boken till min mamma, inte för hon går igenom samma som Stilla men som har gått igenom det en gång i tiden.
Betyg saknas
Söker du här? En roman om en kvinnas jakt på kärlek. Skildrar med både humor och allvar en samtidiga dejting värld och en mogen kvinnas jakt på kärlek.

Titeln och ämnet i sig är bra och intressant. Dock upplever jag inte att författaren lyckades att nå mig som läsare, boken föll sig ganska så intetsägande. Dvs. Jag kände att jag inte riktigt fick kläm på budskapet med boken. Mina känslor skiftade sig mest från en känslan av stress och panik, vilket jag helst inte vill förknippa med kärlek. Men samtidigt så förknippar jag dejting-djungeln med stress och press. Å ena sidan ville jag förstå mig på Stilla, trots att hon inte verkar förstå sig på sig själv.

Om, -Söker du här? Vars syfte var att skildra dejting-djungelns som en oattraktiv marknad, med ett gäng knasbollar har hon lyckas. Men om syfte var att förmedla hur svårt och frustrerande jakten på kärlek kan vara genom Tinder, dejting m.m. Lyckades Stilla tyvärr inte förmedla det helt och fullt.

Därav blir bokens helhetsbetyg 1 av 5. Trots mitt låga betyg betyder det inte att boken är dålig, det betyder bara att den inte passade mig. Förhoppningsvis tycker du mycket om den och förstår Stillas oändliga dejting-jakt.
Betyg 3
Stilla är 54 år och frånskild. Hon tränar och har ett jobb hon trivs med. Men lusten har väckts och hon börjar dejta via de appar som finns tillgängliga. Stilla har dock svårt att finna rätt, även om hon vet förutsättningarna. En ton av ensamhet mitt i euforin att ibland tillåta sig att bli förälskad, trots att detta inte alltid är syftet.
Boken är rak och ärligt, det känns som att sitta med en väldigt god vän och lyssna på hens erfarenheter. Det är väldigt tydligt vad man söker och är beredd att ge.
Modern bok om en allt vanligare företeelse. Läsvärd!