Anette Johansson

Användarprofil

Strumpor

Produkttyp

Strumpor som present

Åh jag älskar roliga strumpor, både att få själv och ge bort i present. Alla fina mönster och bilder är så fantastiska att se på ett par strumpor.

Lanthandeln

Bok av Karina Johansson
En spännande, underhållande berättelse om livet på landet. Det här är en lättläst historia med deckarvibbar. Dödsfall blandas med romantik, boken är spännande ändå till slutsidorna.

Yogamatta som present

En perfekt present nu i Corona tider, här kan man träna både hemma och ute i naturen. Enkel att ta med sig överallt. Ja, en perfekt present.

Rossystrarna

Bok av Hanna Christenson
När livet plötsligt förändras så är det inte lätt att hantera. I boken beskrivs det på ett bra sätt hur olika syskon hittar sin egen väg ut ur sorgen efter föräldrarnas bortgång. Många hemligheter kommer fram och relationer sätts på prov. Och kärlek dyker upp när de minst anar det. Det här är en feelgood bok som är skriven på ett sätt som berör mig som läsare.
En bok som alla borde läsa, tyvärr är det många kvinnor som drabbas någon gång i livet av våld. Jag tycker att det är bra att boken innehåller råd och tips om vad man kan göra som drabbad, som anhörig, som vän eller kollega om man utsätts för, eller ser någon utsättas för våld. Det är otäckt hur kvinnorna snabbt fångads in i ett nät som sedan visar sig omöjligt att ta sig ur, och hur barnen blir verktyg för den fortsatta hämnden efter separationen.

600 mil till dig

Bok av Lovisa Wistrand
Det här var en riktigt bra feelgood romantisk bok om hur kärlek kan vara och kännas. Boken var svår att lägga ifrån sig, det var så spännande att få följa Alice på kärlekens vägar. Och problem är ju till för att lösas....

En sång för Hedda

Bok av Annika Estassy Lovén
En lättläst, fängslande och spännande feelgood bok, trots mycket vemod ändå en bok fylld av glädje. Förlåtelse och försoning är en bra ingrediens i denna bok.

Söker du här?

Bok av Stina Sundling
Jag hade sett fram emot att läsa boken. Baksidestexten var så lovande. Men tyvärr tappade jag intresset snabbt när jag började läsa den. Visserligen ligger Internet dating i tiden, men jag tyckte handlingen var spretig och ointressant. Dock läste jag ut boken i alla fall. Även om boken inte passade mig så finns det säkert andra som gillar boken.

Den som ruvar på hämnd ...

Bok av Catharina Mann och Sture Eriksson
Den här boken innehåller allt från grov brottslighet, mord till kvinnomisshandel. Lite rörligt är det ibland i berättelsen då flera parallellt händelser beskrivs. Upplösningen kommer först i slutet av boken och det är en egenskap jag gillar i en bok. Och ja, hämnden är ljuv

Bara lite till

Bok av Simona Ahrnstedt
Det här är en fristående roman som innehåller mycket humor, kärlek, samhällsengagemang och karaktärer som berör. En feelgood bok med många härliga personligheter, det är också en bok med mycket attraktion och hur det är att hitta hem ... Ibland vet man inte vad man saknar förrän man av en slump plötsligt hittar rätt
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.