Strumpor som present

Presenttips
Det här är ett generellt presenttips, inte en specifik produkt. Du är välkommen att recensera det här presenttipset för att hjälpa andra att hitta bra presenter.
Älskar att både ge och få strumpor, allt från mysiga sockor till strumpor med fina mäster och motiv. Att värma någons fötter kan vara en av de finaste klapparna.
Du kanske tänker att strumpor är tråkigt, men att köpa riktigt lyxiga och varma sockor att ge bort är underskattat. Vem gillar inte att mysa ner sig i vintertider?
Glädjen av att få strumpor i julklapp ökar proportionellt till åldern. Speciellt eftersom man kan välja och vraka bland olika mönster eller satsa på klassiska men sköna och varma strumpor i ull.
Jag tror att alla bokälskarna gillar ha det varmt och mysigt och strumpor ger den magisk känslan åretrunt eftersom vi mest har tid på kvällarna för att läsa böcker, då fötterna fryser även i sommaren. Praktiskt, gullig och roligt eftersom det finns sååååå många olika mönster!
Varje år brukar jag ge bort ett plagg till någon i familjen ovetandes, som har blivit ”personligfierad”. Förra året så fick far min ett par strumpor med hela familjens ansikten på. Väldigt uppskattat!
Tråkigt present egentligen men alla behöver strumpor. Jag skulle aldrig köpa strumpor om det fanns bra alternativ, men ibland finns det nån som är svårt att köpa för. Funkar bra för jobbkollegor till exempel.
4.4
Som liten hatade man få strumpor i present, men nu som vuxen är det typ ett av paketen man ser fram emot.
kan aldrig ha för många strumpor.
Åh jag älskar roliga strumpor, både att få själv och ge bort i present. Alla fina mönster och bilder är så fantastiska att se på ett par strumpor.
En välbehövlig present som de flesta behöver. Poängen dras ner för att det är så tråkigt att ge (och i bland få) men ska man ge håll dig till enbart svara för att man ska undvika att lägga onödig tid på att para ihop uddastrumpor.
Kan man någonsin få för mycket strumpor? Nej, det kan man inte. Är de dessutom färgsprakande eller har något roligt mönster är det ännu roligare att ge bort eller få ett par.. För det finns alltid strumpor till alla.. Med andra ord så är strumpor en perfekt present/julklapp.
Strumpor är väl egentligen den perfekta presenten/julklappen! Det är ju ett plagg man använder dagligen och alltid lika kul att få ett nytt par 😀👍

Finns ju så många roliga härliga färgglada strumpor idag. Min mamma stickar sockor och det är lyxigt att ha på sig hemstickade strumpor. Varma och sköna!😀
Passar alla och nånting alla behöver. Kanske inte alltid så roligt att få men mycket bra att ha! Och de finns ju så mycket roliga sockar nu med olika tryck osv.
Om inte person uttryckligen bara vill ha praktiska julklappar eller man köper fina strumpor till någon som gillar att använda fina strumpor, tycker jag man ska låta blir.
En klassiker som passar alla och finns i alla former och färger. Själv älskar jag sportstrumpor med lågt skaft som är märkta med höger vänster eftersom dom är speciellt anpassade för träning. Bra passform och sköna. Jag skulle gärna ha fler för de är lite dyrare men passar som en lyxigare 🎁gåva. Strumpor med funktion.
Om idéerna tryter är strumpor alltid ett säkert kort. Det finns så många fina, sköna, lyxiga och roliga stumpor till alla åldrar nu förtiden. Sen är det alltid ett säkert och uppskattat kort att spela till käraste pappa - både till födelsedag, jul som fars dag.
Strumpor har man ju alltid användning av. I julstrumpan är det kul med ett par med något roligt julmotiv.
Strumpor kommer alltid till användning. Hitta gärna ett par i någon kul färg eller med ett annorlunda mönster, Happy Socks har många fina!
Strumpor är sköna, strumpor är bra. Strumpor är något vi har nästan varje dag.
Pappa gillar färgglada, syster vill ha lila, maken har en förmåga att sno många av mina.
Alla behöver strumpor! Är de färgglada och roliga så kan de verkligen muntra upp mottagaren av presenten! 🤍💛❤️🧡💚💙💜🤎🖤
Jag brukar köpa ett par ullstrumpor på julmarknaden på Liseberg. Detta par brukar jag lägga under en gran där dom ger bort julklappar till uteliggare i Göteborg.
Strumpor kan aldrig bli fel. Ju roligare strumpor, ju mer udda strumpor desto större är chansen att man får ha de ifred.
Satsa på ett par riktigt nördiga så är de bara dina !
Mycket bra present. Strumpor är "förbrukningsvara", så ett par extra strumpor är aldrig fel. Ge bort två par roliga strumpor som kostar lite mer (happy socks till exempel) eller varma ullstrumpor (från ullmax till exempel). Tio-pack med vardagsstrumpor kan man köpa själv, det är inte lika roligt att få i present.
Väldigt bra presenttips. Strumpor kan man aldrig ha för många av. Tipsar om att ge bort strumpor med olika roliga motiv på.