Beatrice Abrahamsson

Användarprofil

Strumpor

Produkttyp

Strumpor som present

Älskar att både ge och få strumpor, allt från mysiga sockor till strumpor med fina mäster och motiv. Att värma någons fötter kan vara en av de finaste klapparna.
En mysig och personlig bok med mycket hjärta. Kan varmt rekommendera denna precis som många av Chimamandas andra böcker.

Dimman

Bok av Stephen King
Spännande och nervkittlande i sanna King-anda. Är inte överförtjust i den svenska översättningen men ändå en bra bok som jag rekommenderar.

Te

Produkttyp

Te som present

Älskar att både ge och få te, finns inget bättre än en kopp gott te i vintermörkret. Gör så gott för både kropp och själ.

Vass egg

Bok av Gillian Flynn
En spännande bok som är svår att lägga åt sidan tills den är slut. Gillian Flynn är en skicklig författare som skriver med inlevelse. Kan starkt rekommendera denna bok och även serien som gjorts!

Aktivitetsarmband som present

Har en fitbit och den har verkligen motiverat mig till att röra på mig och att tänka mer på min hälsa och hur jag mår. Allt från vardagsmotion till träningspass blir lite roligare när man kan se sina framsteg.

Zombieland: Double Tap

Film från 2019 regisserad av Ruben Fleischer
Detta var en efterlängtad uppföljare som inte gjorde mig besviken. Rekommenderas verkligen om man gillade den första filmen.

En sån som du

Bok av Gillian Flynn
Brukar gilla Gillian Flynns verk men denna föll mig inte helt i smaken. Början intresserade mig men ju längre det gick ju mindre gillade jag denna novell.
Och jag grät, och grät och grät. Tårarna rinner när man läser detta lilla mästerverk. En bok man inte lägger åt sidan utan fortsätter läsa till den tar slut och den där tomheten tar över. Kanske är det allt du behöver veta om min läsupplevelse, och jag tycker du ska skapa din egen. Läs.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.