Te

Produkttyp

Te som present

Ett absolut måste för te älskarna att läsa Ett perfekt tips är denna bok att ge bort som present och inbjuder till många och långa tedrickande tillfällen

Te som present

Te finns i så många underbara smaker och det finns nåt som passar alla och alla tillfällen. Köp ett hekto av några olika te sorter, blanda fruktiga, kryddiga, gröna, vita, röda, svarta. Köp till en fin mugg, gärna lite stor och med tunn kant så är det mycket godare att dricka ur. Teet dricks upp men muggen har man kvar.

Te som present

Bästa presentkombon enligt mig: te, choklad och en bok. Ett härligt må bra-kit till nästan Ven som helst!

Te som present

Te är en gåva som alltid känns rätt! Det går att anpassa smak och doft efter en speciell känsla eller tillfälle.
Enligt mig kommer te alltid högt i topp på önskelistan!

Te som present

Te funkar för allt, vare sig det handlar om att pigga upp, kurera förkylning eller att slappna av. Och med så många olika varianter finns så fungerar det även för den som redan har allt!

Te som present

Bästa presenten minsann. Te är livets dryck, inte sant? Det finns så många goda teér och det är inte så dyrt. Vill en så kan en ge teét tillsammans med en fin kopp (gärna inhandlad på loppis) och varför inte addera en bra bok. Men det räcker gott med ett paket te för att göra mig glad. Tea is happiness ♥️.

Te som present

En riktigt fin klapp att få, är den när en vän tänkt ut vilket slags te en uppskattar. Eller varför inte flera olika slags teer? Paketerat i vackra påsar eller askar, och kanske till och med en fin mugg som passar mottagaren - så personligt och mysigt. Jag skulle älska att få ett gott te,m av någon jag tycker om!

Te som present

Denna present fungerar till vem som helst (så länge det är en tedrickare). Om du köper en påse te bör du dock se till att det är ett finare märke eller en udda sort - annars kan julklappen verka något opersonlig och tråkig.

Varje gång jag har gett te till någon har mottagaren blivit både glad och förväntansfull! Innan du inhandlar bör du dock vara säker på att personen i fråga tycker om te. Då kan det bli en riktig fullträff. Jag rekommenderar därför varmt att ge te som present!

Te som present

Te är en perfekt present som man kan ge till alla, även till den som har allt. Finns smaker för alla. Mina favoriter är fruktiga teer med gräddig arom som jag sedan toppar med lite havremjölk och agavesirap. Mums!

Te som present

Te som present är uppskattat. Hitta ett te som du själv tycker om eller välj ett med känsla av vad personen ifråga uppskattar. Det finns te för alla tillfällen, för att somna, för fredagsmyset, för att piggas eller för att koppla av.

Te som present

Ett gott te är den perfekta julklappen! Tror det kan vara en superuppskattad present till den som jobbar eller pluggar hemifrån just nu och behöver lite extra mys och vardagslyx. Ett tips är att köpa några olika smaker på te-påsar och en fin låda att lägga dessa i, alternativt att köpa lös-te och en gullig teburk. Vem skulle inte älska att få det i julklapp?

Te som present

Gillar man te kan det vara en jättebra julklapp. Det finns många olika sorter man kan prova, och det finns väldigt juliga sorter som passar runt jul

Te som present

Som present fungerar te att ge när som helst. Ett härligt mustigt te med juliga kryddor kan bli en fantastisk julklapp, bara som sådant eller tillsammans med en fin mugg eller en tesil.

Likaså passar te perfekt som en gåbortgåva på sommaren eller som födelsedagspresent, en härligt doftande sort tillsammans med en blombukett eller kanske servetter.

Personligen blir jag alltid glad över te som present, smaken blir alltid en spännande överraskning!

Te som present

Te är en underbar present i kylan. I dessa coronavirus tider är det ännu viktigare att kunna sitta och mysa med en kopp te.

Te som present

Jag personligen älskar att njuta av en varm kopp te och läsa en bra bok! Tycker verkligen det passar att ge bort te som present till någon man tycker om 🤍

Te som present

En perfekt present till någon som har det mesta. Te är något universellt, de flesta tycker om det och det finns så många sorter att välja mellan.

Ett gott Earl Grey, grönt te eller vitt, gärna med smak. Och det finns så många fina tillbehör man kan stoppa med i paketet dessutom.

Te som present

Finna väl få saker som är så ljuva som en kopp varm the. Lugnande uppiggande eller bara njutningsbart.
Mängder av olika smaker. Dmak kombinationer. Så man kan alltid hittat nåt till vem som. Sen extra plus att det luktar underbart

Te som present

En värmande present som gärna får ges ihop med en fin mugg.
Passar perfekt att ge i julklapp när det är kyligt ute.

Te som present

Att få te i present är både gott och bra. Det finns otroligt många tesmaker där ute och man kan välja te efter vad mottagaren gillar för smaker.
Te kan man också använda till desserter och bakning vilket mottagaren kanske är intresserad av. Gör en egen presentinslagning samt lägg till ditt favorit te recept.

Te som present

En kopp te förhöjer känslan av att tex läsa en bok, ha ett samtal med en vän eller avsluta kvällen med din familj. Idag finns det så många olika sorters te att presentens smak kan bli en stor överraskning och ett val gjort med hjärtat.

Te som present

När man sitter med en bra bok och har en kopp varmt te som doftar helt ljuvligt så stärker det alla sinnen och man blir mer ett med historien. Eller om man bara vill värma sig när snön faller ner och sitta med en kopp , dagdrömmer om en perfekt jul.

Te som present

Älskar att både ge och få te, finns inget bättre än en kopp gott te i vintermörkret. Gör så gott för både kropp och själ.

Te som present

Att ge bort te i vintermörkret kan ju vara det finaste som finns. Och om man köper något gott och fint te - så kan man även köpa en matchande kopp till lukten på teet för att göra upplevelsen ännu bättre!

Te som present

Att få te som present är kul förutsatt att man dricker det. Jag ser en sådan present som en rekommendation från den som ger presenten. Givaren har antingen druckit det själv och gillat eller i sin tur fått en rekommendation från vettig källa. Detta ger också en möjlighet att kanske prova något nytt.

Te som present

Jag som bor i Lund har närhet till den otroligt fina Tehuset Javas butik och älskar att gå dig och strosa runt bland alla teer och dekor. Ett tepaket därifrån att ge bort i present passar så bra, det visar omtanke och ger värme till de som får dem. Helt klart en fin present, och enkel att göra personlig med alla tesorter och extra det finns runtomkring! Varför inte lägga till en fin mugg och lite choklad, eller kanske en burk marmelad?

Te som present

Ett nytt spännande te, ett lite dyrare te eller kanske flera olika teer är en perfekt present till den som älskar te! Finns ingen bättre start på dagen än en kopp te och är ett måste under hösten och vintern. Skulle själv älska att få te i julklapp!

Te som present

Mitt i denna speciella tid då finns det något extra som du kan glädjas med varje dag. Så mysigt i denna mörka årstid oxå.

Te som present

Det här är väl den ultimata presenten till en som älskar te. Tänk att få vakna upp och veta att idag ska jag få prova ett nytt te. Bra start på morgonen.

Te som present

Perfekta klappen till kollegan som dricker te. Mina fick varsin julkalender som de kan njuta av hela december och kan på så sätt hitta sin favorit till julen!

Te som present

Till en tedrickare är detta en klockren present. Köp något nytt te personen inte testat tidigare eller någon dyrare sort som personen kanske inte unnar sig själv eller varför inte en liten mängd av flera olika sorter så personen får chansen att prova sig fram till en eventuell ny favorit. Dessutom en present som kan hålla länge.

Te som present

Te som present är en riktig lyx, särskilt om det
är från ett lite dyrare märke som man kanske inte unnar sig själv. När jag fyllde år fick jag både en tekalender och en prenumeration, och det är så himla fint att få en presentat som räcker länge!